Ero RJ11 ja RJ14RJ11 vs RJ14

RJ11 ja RJ14 kaksi johdot standardeja, joita käytetään lähinnä yhdistää puhelin puhelimia. Tärkein ero näiden kahden välillä on määrä johtimia, joita käytetään yhteyden. RJ11, on olemassa vain kaksi johtoa käytetään, kun RJ14 käyttää 4 johdinta.

Puhelimien, tarvitset johtopari kullekin yksikölle. Johdot on kierretty tietyllä nopeudella optimoida suorituskyvyn ja ovat usein kutsutaan parikaapeli. Koska RJ11 standardi käyttää kahta johdinta, se mahtuu vain yksi puhelin yksikkö. Kanssa RJ14, yhteys pystyy mahtuu kaksi puhelinlinjaa yksikköä. RJ14 käytetään usein kun on useita, jotka johtavat yhteen puhelimeen yksikkö. On myös tavallista olla RJ14 liitäntä, joka kulkee kytkentärasia ja sitten jaettu kahteen RJ11 yhteydet, jotka johtavat kahden erillisen puhelimen yksikköä.

RJ11 ja RJ14 käyttää samaa kokoinen liittimiä, joten se on melko helppo luulla ne keskenään. Itse asiassa, on olemassa useita erilaisia ​​liittimiä, joita voidaan käyttää. Siellä 's 6P6C, 6P4C, ja 6P2C. Ensimmäinen numero kertoo tehtävissä liittimen. Joten ensimmäinen liitin on kaikki lähtö yhteyshenkilöitä, kun viimeinen on vain kaksi yhteyspisteitä. Koska eri määrä yhteyshenkilö pisteitä, voit käyttää mitä tahansa näistä liittimet RJ11 johdotuksen. Mutta varten RJ14 johtoja, voit käyttää kaikkia liittimet syrjään 6P2C sillä siltä puuttuu tarvittava yhteyspisteitä.Jos aiot asentaa puhelinjärjestelmiin, jotka käyttävät sekä RJ11 ja RJ14 liitännät, se on parempi saada 6P4C liittimet ja kaapelit on kaksi kierrettyä paria. Se voi maksaa hieman enemmän, mutta saat joustavuutta jolla oikeat välineet molempien johdotus standardit. Se voi myös olla sen arvoista ennalta lanka talon tai laitoksessa, jossa RJ14, vaikka suunnitelma on vain käyttää yhden puhelimen, niin että et että ReWire uudelleen, kun päätät lisätä toisen yksikön tai rivin nykyisten up.

Yhteenveto:

1. RJ11 käyttää vain 2 johtoa, kun RJ14 käyttää 4 johdinta
2. RJ11 vain mahtuu yksi puhelinta RJ14 mahtuu 2