Ero Naked DSL (ADSL2 +) ja ADSL2 +Naked DSL (ADSL2 +) vs ADSL2 +

Kun saada uusi laajakaista suunnitelma, on olemassa paljon vaihtoehtoja, joista valita. Paitsi valitsemalla nopeus ja hinta, että olet mukava, voi myös olla mahdollisuus valita säännöllisen ADSL2 + linjan ja alasti yksi. Suurin ero säännöllisen ADSL2 + ja alasti ADSL2 + on ilman säännöllistä puhelinlinjan.

Säännöllinen ADSL2 + linja kulkee jakaja yksi rivi menee laajakaistamodeemi ja toinen menee puhelimen. Naked ADSL2 + doesnt 't tarvita jaottimen koska sitä ei voi käyttää analogisen puhelimen. Et voi myöskään lisätä puhelimeen myöhemmin, kun rata doesnt' t ovat valintaääntä. Vaikka ei ole säädetty analogisen puhelinta alasti ADSL2 +, voit silti olla puheviestinnän kautta VoIP. VoIP puhelimia voi kytkeä laajakaistamodeemiin ja sitä voidaan käyttää sekä saapuvien ja lähtevien puhelujen. Sinun täytyy olla suunnitelma, jossa VoIP-palvelun tarjoaja, joka antaa välillä sulkien VoIP-puhelimen ja analogisen puhelimen että olet callingm alkaen.

Koska ei ole analoginen puhelin, ei kaistanleveys jaetaan sen käyttöä. Koska vapautti kaistanleveys, alasti ADSL2 + voi olla nopeampi latausnäytössä puolella kuin säännöllistä ADSL2 +. Todellinen lähetysnopeus voi olla jopa 256 kbps nopeammin. Nostamalla latausnopeutta ei oikeastaan ​​väliä useimmille, sillä useimmat toimintaa, kuten katsella videoita ja surffata verkossa, ladata tietoja. Niille, jotka ajaa omia web-palvelimia ja ne, jotka jatkuvasti ladata tavaraa Internetissä, ylimääräinen latausnopeutta voi olla varsin hyödyllistä.Lopuksi alasti ADSL2 + maksaa alle säännöllistä ADSL2 +, koska sinun ei enää tarvitse maksaa puhelimen suunnitelma. Tämä on erittäin toivottavaa niille, jotka eivät tarvitse tai halua puhelimen. Hyvä esimerkki olisi niitä, jotka on jo puhelinlinja ja haluavat vain toissijainen Internet-yhteys jostain syystä. Lanka ovat menettäneet merkitystään viimeisen vuosikymmenen aikana johtuu nopeasti leviämisen matkapuhelimista. Tämä suuntaus on tarkoitus jatkaa, ja useammat yritykset tulevat tarjoamaan alasti DSL-yhteydet tulevaisuudessa.

Yhteenveto:

1. Naked ADSL2 + doesnt 't on säännöllinen analoginen puhelin taas säännöllinen ADSL2 + tekee.
2. Naked ADSL2 + voi olla 256 kbps nopeammin alkupään kuin säännöllistä ADSL2 +.