Ero HTML ja tekstiHTML vs Teksti

HTML (Hypertext Markup Language) on eräänlainen markup language joka on tullut ensisijainen murre Internetissä. On käytetty kieli välittää www-sivuja niin, että se saa formatoitu oikein selaimen tekijän tarkoitus. Toisaalta, meillä on tekstimuodossa. Tämä on yksinkertaisin muoto ja on ollut voimassa vuodesta alkuaikoina laskenta. Tärkein ero niiden välillä on kyky muuttaa miten asiat näytöllä. HTML voi käyttää erilaisia ​​fontteja sekä muuttaa niitä eri kokoja. HTML on myös pystyy muuttamaan väriä, tasausta, sekä monia muita toimintoja. Teksti ei ole tätä ominaisuutta, ja ainoa muotoilutoimintoja tilaa ovat sisentää kieleke ja siirrytään seuraavalle riville.

Vaikka media-kuten valokuvia, videoita ja ääntä ei voi upottaa HTML-tiedostoon, se on kyky viitata kuvia tietyistä paikoista, jotta renderöinti selain voi hakea tiedostoja ja sisällyttää se sulatettu sivulla. Teksti myös doesnt 't on tämä kyky.

Yksi alue, jossa teksti on reunan yli HTML on käytössä. Teksti, osittain siksi, että sen ikä, käytetään monenlaisia ​​tiedostoja eri syistä. Monet asetustiedostot käyttää tekstiä, koska sen yksinkertaisuus. Sen sijaan HTML on vain vähän käyttöä ulkopuolella tuottaa sivuja Internetissä lähiverkkojen.Mikä voi olla yllättävää joitakin on se, että HTML on todella koodattu teksti. Voit mennä eteenpäin ja käyttää suosikki tekstieditorissa (kuten Muistiossa for Windows) ja avaa HTML-tiedosto. Ainoa ero HTML-tiedosto tavallinen tekstitiedosto on läsnä useita tunnisteita, jotka osoittavat, miten ja missä tietyt osat näyttävät sivulla. Tunnisteet eivät näy suoritettu sivun selaimen tunnistaisivat näitä elementtejä, tulkita, mitä he ovat, ja sitten tehdä elementit ilman tunnisteita. Läsnäolo tunnisteet myös lisää yleistä tiedoston koon.

Yhteenveto:

1. HTML on kyky muuttaa muotoilua, kun teksti doesnt 't.
2. HTML pystyy upottaminen mediasisällön vaikka teksti ei.
3. HTML käytetään yleisesti internetissä, mutta teksti on monenlaisia ​​käyttötarkoituksia.
4. HTML käyttää myös tekstiä.