Ero Microsoft .Net Framework 3. 5 ja Net Framework 4 0Microsoft .Net Framework 3. 5 vs Net Framework 4. 0

.NET Framework Microsoft on kuin virtuaalikone, jossa sovellukset toimivat päällekkäin. NET Framework 3. 5 ja .NET Framework 4 0 ovat kahden peräkkäisen ohjelmaversiot kehyksen, jonka olisi lopulta korvata entinen. Tärkein ero niiden välillä on käytettävyyteen NET Framework 3. 5 on jo rakennettu Windows 7, Microsoft 'uusin käyttöjärjestelmä. Jos tarvitset NET Framework 4. 0, teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ladata sitä verkossa Microsoft 'sivusto tai anna päivitysohjelma asentaa sen sinulle.

Suurin parannus NET Framework 4. 0 on sen optimointi käynnissä tietokoneessa, jossa on useita ytimiä. NET Framework 3. 5 ei optimoitu usean ytimen toimintaa, ja se voi ottaa niin paljon hyötyä, kun käyttöön tietokone, jossa 2 tai enemmän sydämiä. Sisällyttäminen PLINQ (Parallel LINQ) sijasta LINQ käyttämän NET Framework 3. 5 tarkoittaa, että NET Framework 4. 0 voidaan jakaa toimintansa osaksi useita säikeitä, jotka voidaan jakaa eri ytimien tasaisempaa lastaus.

Toinen parannus NET Framework 4 0 on lisätty tuki koodia sopimuksia. Koodi sopimukset mahdollistavat ilmentymisen koodaus oletusten ilman todella tietämättä taustalla käytetty kieli koodin. On olemassa useita edullisia seurauksia, eikä vähiten joka on helpompaa ja luotettavampaa tarkastaminen koodin aikana tai jopa ennen suorituksen.

Tukeakseen monimutkaisia ​​matemaattisia toimintoja, NET Framework lisää uusia matematiikan tietorakenteita. BigInteger rakenne on tarkoitus käyttää mielivaltaisen tarkkuuden aritmeettinen. Tämä on hyödyllistä tuottaa avaimet julkisen avaimen salausta, turvamekanismi jota monet ohjelmistot. Complex rakenne on tarkoitus käyttää silloin, kun käsitellään kompleksilukuja. On monia reaalimaailman sovelluksia, joissa monimutkainen numeroita käytetään; Esimerkiksi monimutkainen numeroita käytetään edustamaan kapasitiivisen ja induktiivisen elementtejä sähköisten tai elektronisten verkkoon.Edellä todettiin, että NET Framework 4. 0 pitäisi korvata NET Framework 3. 5. Mutta todellisuudessa kaksi rinnakkain järjestelmään, ja ohjelmisto toimii joko riippuen siitä kumpi se oli koodattu. Lopulta suurin osa ellei kaikki ohjelmistot olisivat koodattu NET Framework 4. 0, ja vanhempi versio olisi yksinkertaisesti tehdä vanhentunut.

Yhteenveto:

1. NET Framework 3. 5 on rakennettu Windows 7 samalla NET Framework 4. 0 isn 't.
2. NET Framework 4. 0 on optimoitu useiden ytimien kun NET Framework 3. 5 isn 't.
3. NET Framework 4. 0 tuet koodi sopimukset taas NET Framework 3. 5 doesnt 't.