Ero Xbox Live ja Playstation NetworkXbox Live vs Playstation Network

Koska Xbox Live ja uudempia Playstation Network ovat kaksi parasta online-verkkojen pelikonsolit, vertailut ovat vaikea välttää. Sitä käytetään olla, että suurin ero näiden kahden välillä on hinta, mutta se on nyt muuttunut, kun käyttöön otetaan Playstation Network Plus vain pari kuukautta aikaisemmin. Sekä palkkio liittymät maksaa $ 59.99. Nyt kaikkein suurin ero näiden kahden välillä on mitä saat ilmaisen ja ylikurssirahastot.

Käyttäjillä Playstation 3s ovat paremmin loppuun käsitellä kuin jopa ilmainen versio, ne on vielä suurin osa toimintoja, jotka tarvitsisit online-pelaamista. Vaikka Xbox Live Silver (ilmainen versio) avulla käyttäjä voi muodostaa yhteyden Xbox Live, useimmat online ominaisuudet eivät ole käytössä. Käyttäjät tarvitsevat päivittää Gold versio voi pelata verkossa.

Reunan että Xbox Live on yli Playstation Network on erinomaista asiakaspalvelua. Bugs Xbox live osoitetaan melko nopeasti, kun taas Playstation Network käyttäjät minnekään kääntyä, kun se tulee ratkaisemaan ongelmia. Toinen näkökohta on laatu palvelimia. Xbox Live palvelimet ovat parempia käytettävyyttä ja pienempi latenssi kuin Playstation Network palvelimille. Molemmat näistä asioista voidaan helposti johtuvan tulojen että Microsoft on Xbox Liven. Rahat helposti kääntää lisää henkilöstöä ja parempia palvelinten suurempaa kapasiteettia. Vaikka molemmat yhä paikoillaan paikkansa siitä hetkestä, on mielenkiintoista nähdä, miten Playstation Network kehittyisi, koska ne tarjoavat jo palkkio tilaus. Ja jos ne olisivat vastaavat tai jopa ylittävät nykyiset ylivoima Xbox Live.

Lopuksi on olemassa ero näiden kahden palvelujen suhteen laitteita, jotka voivat käyttää sitä. Vaikka ne on suunniteltu pelaamista Xbox ja Playstation 3 vastaavasti, muut tuotteet samalta yritys voi käyttää näitä palveluja. Playstation Network palvelu voidaan käyttää myös PSP samasta syystä. Xbox Live, muut Microsoft-tuotteita, kuten Zune, Windows, ja pian vapautetaan Windows Phone 7 voivat kaikki hyödyntää Xbox Live -palvelun.

Yhteenveto:1. vapaa Playstation Network tilillä on enemmän ominaisuuksia kuin ilmainen versio Xbox Live

2. Xbox Live on erinomainen tuki Microsoft taas Playstation Network on vieressä ei mitään

3. Xbox Live on tällä hetkellä parempi palvelimia verrattuna Playstation Network