Ero WEP Avoin ja WEP JaettuWEP Avoin vs WEP Jaettu

WEP, joka on lyhenne sanoista Wired Equivalent Privacy, on yksi suojamekanismi asetettu paikoilleen tekemään WiFi varmempi. WEP on kaksi käyttöoikeuden tarkistuksia menetelmiä, käyttäjät voivat valita, avointa ja jaettua. Tärkein ero näiden kahden välillä on tosiasiallinen toiminta autentikoinnin. Yhteiset todella tekee todellinen todennus taas auki automaattisesti tunnistaa asiakkaaseen riippumatta siitä, onko hän todella on oikea WEP-avaimet.

WEP jaettu, asiakas aloittaa yhteyden pyytämällä autentikoinnin tukiasemasta, joka sitten lähetetään selkeä teksti haaste. Asiakas tarvitsee salata selväkielisinä lähettää sen sitten takaisin tukiasemaan. Liityntäpiste purkaa salatun viestin ja vertaa sitä selväkielisinä se lähetetään. Jos kaksi ottelua, autentikointi onnistuu ja asiakas on liitetty. WEP auki, ei ole haaste ja selkeää tekstiä. Pyyntö asiakkaan automaattisesti todennettu ja yhdistetty. WEP avoin doesnt 't todellakaan tarkoita, että kuka tahansa voi avoimesti käyttää verkkoa. Vaikka he onnistuvat yhteyden verkkoon, ne pitää vielä WEP-avaimia, koska sitä käytetään salaamaan kaikki liikenne ja asiakas ei voi purkaa, että ilman asianmukaista WEP-avaimet.

Muuten, että kaksi ovat rakenteeltaan, olet todennäköisesti sitä mieltä, että WEP jaettu on turvallisempi, koska se tekee haaste vahvistaa, että asiakas todella on oikea avaimet; tämä ei oikeastaan ​​ole. WEP jaettu on vähän heikompi kuin WEP avoinna, sillä tavalla haasteeseen mekanismi toimii helpottaa asiakkaiden selvittää WEP-avain. Se tarvitsee vain kerätä tarpeeksi haastetta kehyksiä, jotta voidaan johtaa WEP-avaimen.On syytä huomata, että WEP on kaikkein epävarma turvallisuus algoritmi WiFi. Kun oikeat työkalut ja tietämystä, mikä tahansa WEP verkko voidaan hakata muutamassa minuutissa. On monia tapoja varmistaa yksittäiset liitännät; eli salattua protokollia, kuten SSL tai SSH. Mutta paras tapa ratkaista tämä ongelma on käyttää toisen turvallisuuden algoritmia kutsutaan WPA. Se on paljon vaikeampaa, ja tapauksissa mahdotonta murtaa ja palauttaa turvallisuus tukiaseman kokonaisuutena.

Yhteenveto:

1. WEP Jaettu suorittaa ja todennusmenetelmä kun WEP Open ei