Ero DFD ja VuokaavionDFD vs Vuokaavion

Tietovuokaaviolla
Tietovuokaavio on graafinen tai visuaalisesti tietovirta kautta liiketoimintaprosesseja. Nämä auttavat visualisoinnin tiedonkulun sekä sen muuntumisen eri prosesseissa. Nämä kaaviot osoittavat reittiä että data vie virrata järjestelmän sisällä; ne osoittavat muutosta varastointi sekä tietojen mukaan prosesseja.

Nuolet edustavat tiedonsiirron välillä kahdesta osasta, jotka ovat järjestelmässä. Ne osoittavat myös tietojen siirtoa eri yksiköiden sekä erilaiset tallennusvälineitä. Nämä elementit ovat järjestelmän sisällä. DFD ei näytä elementit, jotka ohjaavat tiedot.

Data vuokaaviot käsitellä looginen osa toimintaa. Ne edustavat toiminnallisen suhteen ja myös tuotoksen arvot, syöttää arvoja, ja tallennetut tiedot sisäisesti. Niitä käytetään suunnittelumenetelmiä ja rakenteellinen analyysi edustaa tiedonkulun järjestelmän kautta. Niitä käyttävät yritykset edustamaan suhdetta organisaatioiden ulkoisten asiakkaiden tai muiden organisaatioiden tai yrityksiä. Se on kuva järjestelmästä erittäin korkealla tasolla. Korkeammalla tasolla niitä käytetään analyysissä. Niitä edustaa viisi eri symboleja.

Kun taas rakennuksen tietovuokaaviolla, kaksi asiaa ovat tarpeen; yksiköt jaetaan ja tärkeimmät prosessi. Kohdentaminen yhteisöistä on tärkeää, koska yksiköt ovat rajanylityspaikoilla tietojen pääasiassa järjestelmässä. Nämä yksiköt voivat olla organisaatioita, henkilökohtainen paikoissa, jne. Seuraava asia, että on tärkeää, on tärkein prosessi, joka on toiminnan tai menetelmän, joka muuntaa datan. Ainutlaatuinen tunnus on kohdistettu kunkin prosessin.

Vuokaavio

Vuokaavio on graafinen esitys tiedonkulun kautta tietojenkäsittelyjärjestelmiä. Se edustaa prosesseja järjestelmän sisällä ja sekvenssi tai vaiheita, joissa prosessit tapahtuvat.Nämä kaaviot ovat logiikka liiketoiminnan prosessi, päätökset, silmukoita, laskelmia, ja vuorovaikutusta. Ne käsittelevät ohjauksen kulku eri osien; nämä tekijät ovat päätöksiä tai ohjeita.

Vuokaavio käsittelee fyysisen aspektin toimintaa. Se on yksinkertaisempi esitys sillä se sisältää vaiheet, joita noudatetaan aloittaa ja lopettaa toiminta tai prosessi. Se on näkymä järjestelmän alemmalla tasolla. Kun käytetään korkeammalla tasolla, se tulee suunnitella väline. Se edustaa kolme erilaista merkkiä.

Kun taas rakennuksen vuokaavio, edellyttää kolmea asiaa. Ensinnäkin pitäisi jakaa lähtökohtana; Toiseksi toimet lisätään osoittaa vaaditut toimenpiteet loppuun tehtävän; kolmanneksi kanteet lisätään.

Yhteenveto:

1. DFD on graafinen esitys tiedonkulun kautta liiketoimintaprosesseja; vuokaavio on graafinen esitys tiedonkulun toteutetaan tietojärjestelmän käsittelyjärjestelmään.
2. DFDS edustaa viittä symbolia; vuokaaviot edustaa kolme.
3. DFD käsittelee looginen aspekti kanteen vuokaavio käsittelee fysikaalisten toiminnan.
4. DFD on näkymä järjestelmän korkealla tasolla; vuokaavio on näkymä järjestelmän alemmalla tasolla.