Ero Intia ja UEAIntia vs UEA

Arabiemiirikunnat (UEA) ja Intian osuus kaksi yhteistä asiaa; ne ovat olleet Britannian alaisena jossain vaiheessa heidän taustansa, ja ne molemmat sijaitsevat mantereella Aasiassa. Muut kuin nämä samankaltaisuudet, nämä kaksi maata ovat hyvin erilaisia ​​keskenään.

Arabiemiirikunnat on liittovaltio seitsemästä Emirates Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah ja Umm Al Quwain joka muodostettiin päivä sen jälkeen he itsenäistyi 1. joulukuuta 1971. Kukin emiiri on Emirates on ehdoton valta niiden Emirates.

Seitsemän emirs valita itse presidentin Federation joka puolestaan ​​valitsee pääministerin. Molemmat kannat ovat perinnöllisiä presidentin kanssa kuin valtionpäämies ja pääministeri kuin hallituksen johdossa.
Sen hallitus on kolme haaraa: toimeenpanovallan koostuu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, pääministeri, liittovaltion korkein neuvosto, joka koostuu seitsemästä emirs, ja kaapin; lainsäätäjä; ja oikeuslaitos, joka on liittovaltion tuomioistuinlaitosta.
Virallinen uskonto UEA on islam, ja sen virallinen kieli on arabia. Se on vapaampi lakeja verrattuna muihin arabivaltioiden, joilla on samat rajat, kuten: Oman, Saudi-Arabia, Irak, Kuwait, Bahrain, Qatar ja Iran. Se on korkean tulotason kehittyvä talous, koska sen rikkaat öljyä. Se on maailman 's kuudenneksi suurimmat öljyvarannot joka löydettiin ensimmäisen kerran 1960-luvulla.

Intia, tai Intian tasavallan, toisaalta, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta, jossa parlamentaarinen demokratia. Se koostuu 28 valtioiden ja 7 liittovaltion aluetta. Sen puheenjohtaja on valittu ja on valtionpäämies, kun taas sen pääministeriä, joka toimii myös hallituksen päämies, nimittää presidentti.
Sen lainsäätäjällä on kaksikamarinen parlamentti, ja se on kolmiportainen oikeuslaitos kokoonpanossa: Supreme Court, 21 korkea tuomioistuimet, ja suuri määrä oikeudenkäyntituomioistuimen. Se on myös perustuslaki, joka toisin UEA perustuslaki, joka koskee vain välisiä suhteita Emirates, hallitsee sitä.Sen tärkein uskonto on hindulaisuus, mutta se on avoin kaikille uskonnoille, kuten; Kristinusko, buddhalaisuus, islam, Jainalaisuus, ja toiset. Se on toiseksi eniten väkirikkain maa maailmassa ja itsenäistymisen vuonna 1947.

Yhteenveto:

1. Arabiemiirikunnat (UEA) on liitto seitsemästä Emirates, kun Intia on liittotasavalta.
2. Molemmat ovat Britannian alaisena Intian saamassa itsenäisyyden vuonna 1947, kun taas UEA itsenäistyi vuonna 1971.
3. Molemmat ovat pääministerit nimitettyjen niiden puheenjohtajat, mutta vaikka Intian presidentti valitaan puheenjohtaja UEA valitaan joukosta seitsemän emirs.
4. Molemmilla on kolme hallinnonaloja; Executive, lainsäätäjä ja oikeuslaitos, mutta ne eroavat koostumukseltaan ja toimintoja.
5. perustuslaki UEA koskee ainoastaan ​​suhteita emiraattien kun Intian perustuslain hallitsee maata.