Ero Hongkong ja Kiina Hongkong vs Kiina

Hongkong on osa People 's Republic of China tai yleisesti nimitystä Kiinassa.

Kiina on väkirikkain maa maailmassa. Se sijaitsee Itä-Aasiassa ja on toimivalta yli 22 maakuntien, 4 annostella suoraan kuntien, 5 autonomiset alueet, ja 2 erityistä hallinnolliset alueet. Hongkong on erityinen hallinnollinen alue.

Hongkong oli siirtomaa British Empire ensimmäisen oopiumi sota. Kuitenkin alue joutui Japan 's sääntö aikaan Tyynenmeren sota. Tämän jälkeen Brittiläinen imperiumi uudelleenpyydettyjä Hong Kong ja oli hallinnut se till 1997. Kun 1997 Hong Kong tuli osa Kiinaa.

Vaikka Hong Kong on erityinen hallinnollinen alue Kiinassa, mikään ei muutu seuraavien 50 vuoden aikana. Tämä tarkoittaa vain sitä, että kaikki on sama Hongkongissa kuin se oli, kun se oli osa British Empire.

Toisin kuin Kiina, ihmiset Hong Kong on enemmän pääsy länsimaiseen kulttuuriin. Ihmiset on kaikenlaisia ​​vapautta verrattuna Kiinaan. Toisin kuin kiinalaiset, ihmiset Hong Kong on vapaus tehdä mitä he haluavat.Verrattaessa eroja, Hong Kong on edelleen vapaa talous. Valuutta, Hong Kong käyttää Hongkongin dollari taas Yuan valuutta on käytetty Kiinassa.

Vuonna kielellä, myös yksi voi törmätä pieniä eroja. Englanti ja Kiina ovat virallisia kieliä Hong Kong. Suurin ero on, että ihmiset Hong Kong käyttää enemmän Kantonin kieli. Vaikka Kantonin kieltä puhutaan joissakin osissa Kiinaa, suosittu kieli on Mandarin joka on kansallinen kieli.

Hong Kong sijaitsee etelärannikolla Kiinassa ja Etelä-Kiinan meren, Guangdongin kaupunki ja kaupungin Shenzhen kuin sen rajoja. Kiina rajojen noin 14 kansakuntia.

Yhteenveto:

1. Hongkong oli siirtomaa British Empire ensimmäisen oopiumi sota. Kuitenkin alue joutui Japan 's sääntö aikaan Tyynenmeren sota ja myöhemmin jälleen British Empire miehitetty sitä.
2. Kun 1997 Hong Kong tuli osa Kiinaa.
3. Toisin kuin Kiina, ihmiset Hong Kong on enemmän pääsy länsimaiseen kulttuuriin. Ihmiset ovat kaikenlaisia ​​vapautta verrattuna Kiinaan.
4. Toisin kuin kiinalaiset, ihmiset Hong Kong on vapaus tehdä mitä he haluavat.