Ero Israelin ja Juudan Israel vs Juudasta

Israelilaiset oli yksi valtakunnan aikana hallita Salomon ja David. Kuoleman jälkeen Salomon, maa oli jaettu kahteen itsenäiseen valtakuntia. Eteläisellä alueella alettiin kutsua Juudan joka koostui heimojen Benjamin ja Juudasta. Jerusalem oli heidän pääomaa. Pohjoinen alue oli nimeltään Israel, joka käsitti jäljellä kymmenen heimoa. Heillä oli pääoman Samarian.

Israel, joka oli osa Palestiinan on nyt tasavalta Lähi-idässä. Se rajoittuu pohjoisessa Libanoniin, idässä Jordan ja Syyria, etelässä Akabanlahdelle, Lounais Egyptin, ja lännessä Välimerelle. Jerusalem mikä oli kerran pääkaupunki Juudan on nyt Israelin pääkaupunki.
Jopa Aikaisemmin Israel oli suurempi alue kuin Juudan. Se oli myös vauraampia kuin eteläisen alueen Juudan. Mutta 722 eKr, Israel lakkaisi olemasta valtakunnan jälkeen se valloitti assyrialaiset. Historia myös, että babylonialaiset valloittivat Jerusalemin
586 eKr, ja kansalaisten olivat vangiksi. Sen jälkeen kun persialaiset valloittivat Babylonin että Juudan miehet voivat palata.

Alkuperäisessä kreikkalainen teksti UT, yksi ei näe mitään eroja nimet 'Juudan Jude' ja 'Juudas'. Mutta Englanti käännökset, 'Juudan' kuvataan heimo; 'Juudas' käytetään Juudas Iskariot, ja 'Jude' on muita henkilöitä. Raamatun mukaan, 'Israel' oli nimi Siirretään patriarkka Jacob jälkeen hän taisteli Jumalan enkelin.Tänään, Israel on hot spot kanssa arabeja nostamalla väitteen muodostumista maan. Israel on nyt koti juutalaisten, ja se julistettiin kansakunnan vuonna 1948.

Yhteenveto:

1. Israelilaiset oli yksi valtakunnan aikana hallita Salomon ja David, mutta alue jaettiin Juudan ja Israelin kuoleman jälkeen Salomon.
2. eteläinen alue alettiin kutsua Juudan joka koostui heimojen Benjamin ja Juudasta. Pohjoinen alue oli nimeltään Israel, joka käsitti jäljellä kymmenen heimoa.
3. Israel oli suurempi alue kuin Juudan. Se oli myös vauraampia kuin eteläisen alueen Juudan.
4. Jerusalem, joka oli kerran pääkaupunki Juudan on nyt Israelin pääkaupunki.
5. Samaria oli pääkaupunki aikaisemman Israelin valtakunnan.
6. Alkuperäisessä kreikkalainen teksti UT, yksi ei näe mitään eroja nimet 'Juudan Jude' ja 'Juudas'.