Ero Holland ja AlankomaatHollanti vs. Netherlands

Alankomaiden ja Holland ymmärretään olevan saman maan monia ihmisiä. Ihmiset käyttävät nimiä 'Holland' ja 'Alankomaat' samassa merkityksessä. Se on sama suuntaus kuin käyttämällä 'Iso-Britannia' ja 'Englannin' samassa merkityksessä, joka on nimeltään 'pars pro toto ottaen osaa koko.' Yksinkertaisin tapa selittää eroa Holland ja Alankomaat on, että Alankomaat on maa, ja jonkin alueen kutsutaan Holland.

Oikeastaan ​​on olemassa kaksi eri maakunnissa, Pohjois-Hollanti ja South Holland jotka ovat länsiosassa Alankomaissa. Se on merenkulun alue ja sijaitsee Pohjanmerellä. Yleensä kieli, 'Alankomaat' kutsutaan 'Hollanti' ja 'Hollanti' kutsutaan 'Alankomaat' on hyväksyttävää. Ihmiset asuvat Hollannissa maakunnassa ja muissa maakunnissa Alankomaiden kutsutaan Hollannin hyväksytään myös yleisesti, mutta se ei ole arvostettu paljon, että ihmiset elävät muissa maakunnissa Alankomaissa kuin Holland aluetta.

Alankomaat on maa, joka sijaitsee Luoteis-Euroopassa. Se on virallisesti kutsutaan Alankomaiden kuningaskunnan. Se on maa Karibialla. Pohjoisessa ja lännessä on Pohjanmeren; Etelä on Belgiassa, ja idässä on Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa. Se on pääasiassa rannikon alanko, ja ilmasto on yleisesti Pohjois merenkulun miedolla talvi ja viileä kesä. Ihmiset, jotka asuvat Alankomaissa ovat pääosin hollantilainen, mutta on muitakin suuria, vähemmistöyhteisöt Turks ja marokkolaisia. Ihmiset ovat pääasiassa protestanttinen, roomalaiskatolinen, ja muslimit.

Kielille maan kokonaisuudessaan on hollantilainen, joka on myös nimitystä 'Nederlands' ihmiset elävät maakunnissa muiden kuin Pohjois- ja Etelä-Hollanti. Alankomaissa on kaksitoista maakunnissa. Se on parlamentaarinen demokratia ja on perustuslaillinen monarkia.

Ihmiset, jotka asuvat Hollannissa kutsutaan 'Hollanders' kansan maan. Se ei sisällä ihmisiä muista maakunnissa, mutta monet ihmiset (ulkomaalaiset) tekevät virheen niitä pidettäisiin ihmisiä tahansa ja kaikki osat Alankomaissa.Kieli pääasiassa puhutaan Hollannissa on hollantilainen. Hollanders kutsuvat sitä Holland sijaan 'Nederlands', joka käytetään viittaamaan Alankomaiden ihmiset muiden maakunnissa Alankomaissa. Ihmiset muissa maakunnissa Alankomaissa ilmi, että ihmiset, joilla on Hollandic murretta 'Hollanders.'

Pohjois-ja Etelä-Hollanti alue yhdessä koostuvat kolmesta suurimpien kaupunkien Alankomaiden jotka ovat istuin hallituksen, Haag; Amsterdam, maa 's pääomaa, ja Rotterdamiin, Euroopan suurimman portin.

Yhteenveto:

1. Alankomaat, virallisesti kutsutaan Alankomaiden kuningaskunnan, on maa Luoteis-Euroopassa. Holland, tai Etelä-ja Pohjois-Hollanti on kaksi maakuntaa länsiosassa kuningaskunnan Alankomaissa.
2. Ihmiset, jotka asuvat Alankomaissa kokonaisuutena kutsutaan Hollanti; asuvat Hollannissa on erityisesti kutsutaan Hollanders.