Ero Kiinan ja TaiwaninKiinalainen vs Taiwanin

Ihmiset, jotka asuvat Kiinassa kutsutaan Kiinan, ja ne, Taiwanissa kutsutaan Taiwanin. Etnisesti, Kiinan ja Taiwanin pidetään samana. Vaikka Kiinan ja Taiwanin on monia yhtäläisyyksiä heidän kulttuuri, kieli, politiikka ja elämäntapa, ne eroavat monin tavoin. Vuodesta 1949 Kiinan ja Taiwanin ovat ristiriidassa keskenään.

Kiina tunnetaan People 's Republic of China, ja Taiwan tunnetaan Kiinan tasavalta. Kun puhutaan demografia, Taiwan on pienempi kuin Kiinan.

Ensinnäkin, let 's nähdä miten Kiinan ja Taiwanin eroavat luonteeltaan. Taiwanilaiset pidetään ylläpitää parempaa ihmissuhteiden kuin Kiinan. Taiwanilaiset katsotaan olevan enemmän rakastava sydän kuin Kiinan.

Toisin kuin Taiwanin kiinalaiset ovat kunnianhimoisempia.

Taiwanin on enemmän kunnioitusta toisiaan, ja ne myös ylläpitoon yhdenvertaisuuden miehillä ja naisilla. Toisaalta, Kiinan naiset ei ole tasa-arvoisessa asemassa kiinalaiset miehet. Lisäksi Taiwanin naisilla on enemmän vapautta kuin kiinalaisten naisten.

Toisin kuin Kiinan, Taiwanin ihmiset nauttivat enemmän poliittista vapautta. Toinen asia, joka voi olla huomannut, että koulutuksen standardit ovat korkeammat Taiwanissa kuin Kiinassa. Jopa terveysvaatimukset, taiwanilaiset ovat kehittyneempiä kuin kiinalainen.

Kun puhutaan niiden kielten, mandariinikiinalaisia ​​on laajasti käytössä Kiinan ja Taiwanin. On kuitenkin olemassa eroja aksentti.

Taloudelliselta kannalta Taiwanin on parempi taloudellinen asema kuin Kiinan. Vaikka esimerkiksi kahdeksan prosenttia Kiinan väestöstä elää köyhyydessä, vain 0,95 prosenttia Taiwanin ihmiset ovat köyhyysrajan alapuolella.

On sanottu, että taiwanilaiset ovat kehittyneempiä monin tavoin verrattuna Kiinan.

Yhteenveto:1. Taiwanin katsotaan säilyttää paremmin ihmissuhteiden kuin Kiinan.

2. Toisin kuin Taiwanin, kiinalaiset ovat kunnianhimoisempia.

3. Taiwanin katsotaan olevan enemmän rakastava sydän kuin Kiinan.

4. Taiwanin on enemmän kunnioitusta toisiaan, ja ne myös ylläpitoon yhdenvertaisuuden miehillä ja naisilla.

5. Taiwanin naisilla on enemmän vapautta kuin kiinalaisten naisten.

6. Taloudelliselta kannalta Taiwanin on parempi taloudellinen asema kuin Kiinan.

7. Toisin kuin Kiinan, Taiwanin ihmiset nauttivat enemmän poliittista vapautta.

8. koulutus standardit ovat korkeammat Taiwanissa kuin Kiinassa.