Ero protektoraatti ja ColonySuojelualue vs. Colony

Suojelualue määritellään tila, mutta se on suojeluksessa toisen maan vastineeksi jotain muuta. ? Tila voi olla jotain tarjottavaa suuremman maa, jotta tällaisen sopimuksen töihin. ? Siirtomaa määritellään alue, joka säätelee toisessa maassa. Ei ole suvereniteettia siirtomaa, se on suoraan sääntö toisen maan. Vaikka kaksi saattaa tuntua samanlainen, on huomattavia eroja, jotka tekevät suojelualue ja siirtomaa erilainen.

Vuonna Suojelualueen kaikki mahdolliset ulkosuhteissa suuntautuvat maa, joka on suojella alueella. ? On enemmän turvallisuuden tunnetta pieni tila tietäen, että he voivat luottaa niiden suojelija puolustajana. ? Jos pesäke on vieraita suhteet ne luodaan ja hoitaa maan ne ovat osa. ? On aikoja, jolloin protektoraatikseen luodaan syistä rauhaan ja kuvan. ? Maa voi tuntea, jos se osoittaa liiton pienempien valtioiden se osoittaa johtajana ja vahvempi maa. ? Tämä eroaa kansa, jolla on useita pesäkkeitä. ? Muut maat voivat tarkastella kansakunnan useita pesäkkeitä uhkana. ? Kasvava maa voi johtaa uuteen suurvalta maailmassa, ja se ei istu hyvin kaikkien. ? Saat suuri maa, jolla suojelualue tai siirtomaa, on hyödyllistä monin tavoin.

Esimerkki protektoraatin on saari Barbados. ? Tänään, Barbados pidetään oman valtion, mutta se oli kerran protektoraatti Yhdistynyt kuningaskunta. ? Barbados oli suojattu Yhdistyneen kuningaskunnan 's miliisit tapauksessa mikään muu kansa valitsi hyökätä.? Jotta sinetöidä sopimus, Britannia pystyi hyödyntämään laski sokeriruoko hintoihin, koska saari on suuri tuottaja sokeria.? hyvä esimerkki siirtomaa näkyy historiassa New England.? Englanti uudisasukkaat tulivat Amerikassa vielä kuningas 's sääntö, mutta ne olivat kokonaan uusi alue. ? Samoja sääntöjä ja lakeja sovelletaan siirtolaiset kuin Ison-Britannian kansalaiset, jotka pysyivät Englannissa.Näkökulmasta maa, alueelle, ja pelkkä ulkopuolisena protektoraateissa ja pesäkkeet nähdään hyvin eri tavalla.

Yhteenveto:

Sekä suojelualue ja pesäke ovat alueita suurempien maiden. ? Suojelualue on oma tila pelkästään suojaa suuremman maan. ? Siirtomaa on osa suurempaa maan säätelee samassa maassa.

Valtio, joka on suojelualue on tukea suurempaa kansakunnan tehtäessä ulkosuhteissa. ? Jotta siirtomaa, kaikki ulkomaiset suhteet luodaan ja käsitellään emämaan.

Protektoraattia voidaan nähdä liitto. Mitä enemmän liittolaisia, sitä voimakkaampi alueella ja maan. ? Pesäkkeet voidaan nähdä uhkana muiden kansojen, koska se on leviämisen yksi maa.