Ero Church ja Cathedral Church vs Cathedral

Varhaiskristityt alunperin täyttänyt kotinsa, koska he olivat kerran vainosivat ihmiset muiden uskontojen. Koska kristinusko kasvoi ja alkoi hyväksyä hallitukset, he alkoivat kokoontua huoneissa ja rakennuksissa, jotka sitten kutsutaan kirkkoja.

Koska on olemassa useita kristilliset, paikat, joissa kristityt palvovat myös erilaisia ​​nimiä; Jehovan 's Witness Church on valtakunnansalissa ja mormonit ovat temppeleitä tai seurakuntakeskusten, mutta ne kaikki kutsutaan myös kirkkoja. Muut kirkkojen kutsutaan myös kappeleita, basilicas, ja katedraalit.
Kappeli on osa laajempaa kirkon tai pienessä rakennuksessa käytetty jumalanpalveluksessa ja liittyy pyhäinjäännöksiä. Basilika on kirkko, joka viittaa suuren rakennuksen käytetään jumalanpalveluksessa joka on kiinnitetty erityistä riitit jonka paavi. Tässä ovat ominaisuuksia kirkon ja katedraali.

Kirkko on rakennus, jota käytetään Christian jumalanpalveluksessa. Alkuaikoina kristinuskon, kirkkojen käytti myös kiltoja kuin kohtaamispaikat bankettisalia. On jopa käytetty paikka tallentaa viljaa.

Kirkko voi olla monia muotoja; kirkot on rakennettu muodossa rajat joka on kupolin sisällä kiinnittää huomiota taivaan, ympyrä, joka edustaa ikuisuutta, kahdeksankulmio tai tähden muotoinen. Useimmissa on torni ja torni.Roomalaiskatolinen, anglikaaninen, Oriental ortodoksinen, Ortodoksi, tai muu episkopaali kirkkojen taloon piispansa katedraalissa tai sen tiloissa. Katedraali toimii piispan 'sivusto ja on keskeinen kirkon hiippakunta, konferenssin tai piispat.

Se on myös kohtauspaikka hiippakunnan ja tarjoaa päivittäin jumalanpalveluksia viettävä massa kolme kertaa enemmän palveluja sunnuntaisin.
Katedraali voi olla suuri tai pieni rakennus. Joillakin ihmisillä on käsitys, että katedraali on suuri kirkko, mutta on monia katedraalit, jotka on sijoitettu pieniin rakennuksiin. Jotkut episkopaali kirkot joka muuttui Presbyterian silti säilyttää nimet niiden kirkkojen cathedrals vaikka heillä ei ole piispoja.

Britanniassa ratkaisun, joka on katedraali kutsutaan kaupunki. Tämä alkoi, kun kuningas Henrik VII perustettu hiippakuntien joissakin kaupungeissa ja antoi heille kaupunkioikeudet. Katedraali on Usein kaikkein säätämästä rakennus kaupungissa ja symbolisoi Jumalan kirkkaus ja kirkon.

Yhteenveto
1. Kirkko on termi, joka viittaa Christian kirkoissa, kun taas katedraali on kirkko, joka on paikalla piispan kirkkojen että ne.
2. kirkkojen löytyy kaikkialla, niin pienissä kaupungeissa ja suurissa kaupungeissa, kun taas katedraalit ovat yleensä löytyy vain kaupungeissa.
3. katedraali on, jos hiippakunnan luvut tavata ja kokoontua, kun seurakunta voi olla vain paikka jumalanpalveluksessa jossa ihmiset tapaavat sunnuntaisin massa tai jumalanpalvelus.
4. Useimmat seurakunnat vain juhlia uskonnollinen palvelu tai massa sunnuntaisin, kun taas katedraalit juhlia massa yksi-kolme kertaa joka päivä.