Ero Tahiti ja ParisthithiTahiti vs Paristhithi

Sanat 'Tahiti' ja 'paristhithi' kuuluvat eri kielille. 'Tahiti' on nimi suurin saari Ranskan Polynesiassa taas 'paristhithi' on sana Hindi kielen. Niiden ero ei johdu niiden merkityksiä vaan itse asiassa ne ovat eri kulttuureista. Niillä ei ole yhteyttä toisiinsa.

Tahiti tunnustetaan pikemminkin se on nimi saari, ja ihmiset kuuluvat kaikki maat tai kulttuurin puhuminen mitään kieltä ovat tietoisia sen olemassaolosta, saattanut käydä se, lukea siitä, tai kuullut siitä. Sana 'paristhithi' ei ole niin hyvin tunnustettu ja tunnettu eri kulttuurien koska se on sana Hindi jota puhuu ihmiset kuuluvat Intiassa tai ihmisiä, jotka ovat siirtyneet muihin osiin maailmaa Intiasta. Hindi on ensisijainen virallinen kieli Intiassa. Intian tasavallan on 22 virallista kieltä, ja Hindi on kieli jota puhuu ihmiset ympäri Intiaa riippumatta heidän uskonnostaan, niiden tilan tai niiden eri murteita. Hindi puhuu yli 180 miljoonaa alkuasukkaat.

Tahiti
Tahiti on saari Ranskan Polynesiassa. Se on suurin ja korkein saari saaristossa Seurasaaret. Nämä saaret sijaitsevat eteläisellä Tyynellämerellä. Tahiti koostuu kahdesta osasta, jotka sijaitsevat tulivuorien; kaksi osaa on yhdistetty toisiinsa kannaksella nimeltä Taravao.

Luoteisen osa, joka on suurempi osa, on nimeltään Tahiti Nui tarkoittaa Big Tahiti, ja Kaakkois-osa on nimeltään Tahiti Iti tarkoittaa Small Tahiti. Pääkaupunki Tahiti on Papeete, joka sijaitsee Tahiti Nui ja on tiheään asutuilla pitkin rannikkoalueilla. Tahiti on tunnettu sen musta hiekkarannat ja helmiä.Väestön sijaitsee lähinnä rannikkoalueilla Tahiti Nui, ja sisätilat ovat lähes täysin asumattomia. Tahiti Iti on eristetty ja pääsee vain veneellä tai jalka. Tahiti on tarjolla sademetsiä ja monia virtoja. Yksi tärkeimmistä jokien Tahiti on Papenoo joen pohjoisen puolella saarta.

Paristhiti
'Paristhithi' on Hindi sana, joka tarkoittaa 'olosuhteissa.' Se viittaa olosuhteisiin henkilön 's talouden tai tunteita tai fyysistä attribuutiot ovat. Esimerkiksi' Jos halutaan sanoa, että 'taloudellinen tilanne tai olosuhteet henkilön, eivät ole perusteltuja', niin sanomme 'taloudellinen paristhithi 'henkilö ei ole ääntä.'

Yhteenveto