Ero katolisen kirkon ja protestanttisen kirkonkatolinen kirkko vs protestanttinen kirkko
?
Perustuu usko Jeesukseen Kristukseen, sekä katolisen ja protestanttikirkkojen on monia eroja. ? Katolisessa kirkossa, esimerkiksi? alttari on keskeinen, kun taas saarnatuoli on painopiste protestanttisen kirkon.

Katolisessa kirkossa, massa antaa paljon korostetaan rituaalien, symboleja ja seremonia toisin? Protestanttisen kirkon. Massat suoritetaan liturgisena tavalla katolisessa kirkossa, myös toisin kuin protestanttisen kirkon.

Mitä Raamattu, katolinen ja protestanttiset käännökset ovat lähes samanlaiset yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Katolisen kirkon käännöksen, apokryfeistä sisältyy. Nämä kirjoitukset eivät näy protestanttisen käännöksiä.

Toinen merkittävä ero, joka voidaan nähdä kahden kirkkojen osalta Neitsyt Marian. Seuraajat katolisen kirkon uskovat, että Maria oli neitsyt läpi ulos hänen elämänsä ja että Jeesuksen Kristuksen syntyminen oli todellinen ihme. Toisaalta, seuraajia protestanttisen kirkon eivät pidä Mary jääneen neitsyt syntymän jälkeen Jeesuksen.

On myös huomattava, että protestantit ovat hyvin uskonnollisia ja antaa paljon huomiota kirkon, koska ne antavat koteihinsa. Protestantit painotetaan enemmän Raamatun verrattuna katolilaisia. Toisin kuin protestanttisen kirkon, katolisen kirkkojen yleensä enemmän koristeltu.Uskossa, katolisen kirkon seuraajilla on enemmän uskomuksia. Tämä on yksi syy siihen, miksi palveluja katolinen kirkko ovat pidempiä kuin protestanttisen kirkon. Katoliset ovat seitsemän sakramentin taas protestantit on vain kaksi.

Yhteenveto

Katolisessa kirkossa, alttari on keskellä palvonnan, kun taas saarnatuoli on keskipiste? että protestanttisen kirkon.

Massat suoritetaan liturgisena tavalla katolisen kirkon? toisin kuin protestanttikirkkojen.

Katolisen kirkon raamatunkäännöksen,? apokryfeistä; joka on kokoelma seitsemän täydellistä kirjoja ja lisäykset muut ovat mukana. Nämä kirjoitukset eivät näy protestanttisen käännöksiä.

Seuraajat katolisen kirkon uskovat, että Maria oli neitsyt kaikki koko elämänsä ja syntymän Kristus on todellinen ihme. Toisaalta, seuraajia protestanttisen kirkon eivät pidä Mary jääneen neitsyt syntymän jälkeen Jeesuksen Kristuksen.

Katoliset ovat seitsemän sakramentin taas protestantit on vain kaksi.

Katolinen kirkko seuraajilla on enemmän uskomuksia. Tämä on yksi syy siihen, miksi palveluja kirkon ovat pidempiä kuin protestanttisen kirkon.