Ero Ghoul ja ZombieGhoul vs Zombie

Ghoul ja zombie ovat vain folkloric olentoja, jotka ovat nähneet kirjallisuudessa ja viime aikoina elokuvissa.

Ghouls ovat olentoja liittyvät hautausmaille ja kuluttaa ihmislihaa. Ghouls ensin nähty kuuluisan kirjan 'Tuhat ja yksi yötä.' Englanti, ghouls ensin nähty William Beckford 'romaaniin' Vathek ', joka on kuvauksen ghoul Arabian kansanperinnettä.

Zombie on fiktiivinen, epäkuolleita olento tai henkilö jolla on entranced tilaan. Zombit ovat suositumpia nykyajan fiktio ja kauhuelokuvista. Zombies tuli niin Tunnetuksi George A. Romero 's elokuva 'Night of the Living Dead' (1968).

Zombies pidetään kuolleita ihmisiä, jotka olivat tulleet henkiin tai on muistuta sitä ilman älykkyyttä. Niitä pidetään olentoja, jotka haluavat vain ruokkia tai hyökätä, ellei niitä valvotaan. Nämä ovat foul olentoja luotu voodoo tai puremasta toinen zombie. Nämä olennot ovat houkutelleet enemmän ihmiseen.

Ghouls eivät ole ihmisille tai olivat ihmisiä, mutta vain muuttaneet niitä. Heillä on eläinten, kuten tai lapsenomainen älykkyyttä. Nämä olennot syövät ruhojen ja kuolleita asioita, ja sellaisina ne yleensä viihtyvät hautausmaat tai hautoja kaivaa kuolleiden. Ghouls syntyvät mustaa magiaa tai hallussa joitakin demoni. Ghouls ovat houkutelleet kuollut, mutta ne voivat vahingoittaa eläviä olentoja.Vaikka zombiet pidetään olentoja, joilla ei ole ajatuksia, ghouls katsotaan olevan ajattelun voima ja voi tehdä päätöksiä.

'Ghoul' on sana, joka on johdettu arabian 'Ghul.' Sana 'zombie' on useita Etymologies. Yksi tällainen on, että sana on johdettu Karibian sanasta 'jumbie' tarkoittaa 'haamu'. Toinen etymologia on, että sana on johdettu 'nzambi', joka tarkoittaa 'henki kuolleen' Kongossa. Vielä yksi versio kertoo, että sana on peräisin 'zonbi' jota käytettiin haitin ja Louisiana Creole.

Yhteenveto:

1. Ghouls ovat olentoja liittyvät hautausmaille ja kuluttaa ihmislihaa.
2. Zombie on fiktiivinen, epäkuolleita olento tai henkilö jolla on entranced tilaan.
3. zombiet suositumpi moderni fiktio ja kauhuelokuvista.
4. Vaikka zombiet pidetään olentoja, joilla ei ole ajatuksia, ghouls katsotaan olevan ajattelun voima ja voi tehdä päätöksiä.
5. zombiet virhe olentoja luotu voodoo tai puremasta toinen zombie. Nämä olennot ovat houkutelleet enemmän ihmiseen.