Ero Liittovaltion ja kansallinenFederal vs Kansallinen

Poliittisesti, liittohallitus ja kansallisten hallitusten olla eri merkityksiä jossain määrin. Koska maan sisällä, liittohallitus jotenkin on täysin sisäinen joka ei ole sama, kun kyseessä on kansallisen hallituksen.

Monet ihmiset usein kysyttiin eroja kahden. Todennäköisesti siksi, että perustuslakien hienoja maat eivät kerro, onko maa on liittovaltion säännelty tai keskushallintojohtoiset yksi. Esimerkkejä näistä maista ovat kuin Yhdysvalloissa, Australiassa ja Intiassa.

Jotenkin nämä kaksi termiä eivät suoraan aina noudata hallituksen muissa asioissa liikaa. Kirjallisuutta voisi paljastaa eroja 'kansallisen' (keskus) ja 'liittovaltion.'

Liittovaltion
'Liittovaltion' tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, joilla on suhteessa liitto, joka on ottaa suhteessa valtioiden maan tai yhteinen valtioiden. Jos puhumme liittohallitus, me vain tarkoita, että se on hallitus, joka hoitaa eri valtioiden jolloin koko maan taloudelle. Jos esimerkiksi otamme Yhdysvalloissa, meillä on erilainen kuvernöörin varten eri tilassa; on erilainen poliittinen henkilö, jne. Eli jokainen valtio kulkee oman itsehallinto. Mutta jos jotkut asiat tapahtuvat sisäisesti, niin koko maa ei vaikuta siihen. Liittovaltion maa kuitenkin on oma suuri hallituksen, joka on, kun kyseessä on erittäin suuri taloudellisesti kehittyneiden maiden, erittäin tärkeä. On erittäin tärkeää, että keskus- liitto hallitus seuraa verot ja lakeja liittohallitus. 'Liittovaltion' ei aina viitata valtionhallinnon. Joissakin maissa 'liittovaltion' on termi, jota käytetään valtioiden unioni.

Joitakin esimerkkejä liittovaltion maiden hallitukset: Australia, Itävalta, Argentiina, Belgia, Kanada, Saksa, Intia, Malesia, Meksiko, Nigeria, Pakistan, Venäjä, Sveitsi, Yhdysvallat, ja Venezuelan.kansallinen
'Kansallinen', koska se tarkoittaa kirjaimellisesti, on mitään tekemistä maan tai maahan. Jos puhumme kansallisen hallituksen, emme voi yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että se on hallitus, joka kansakunnan tai koko maa toimii ei tarvinnut mitään keskinäiset sisäisiin liitto. Mutta kansallinen hallitus todella toimii yhdessä liittohallitus (jolla muutamia poikkeuksia joissakin maissa). Kansallinen hallitus ohjaa kaikkia yksityiskohtia maan poliittisia, sosiaalisia ja taloudellisia keinoja. Kansallinen hallitus on suurin ja aktiivisin hallitus.

Muutamia esimerkkejä maista, joissa on kansallinen hallitus (ilman liitto) ovat: People 's Republic of China, Tanska, Ranska, Georgia, Neuvostoliitto, Espanja, jne.

Yhteenveto:

1. 'Liittovaltion' tarkoittaa mitään vähän valtioiden unioni maassa, kun 'kansallinen' on tekemistä koko kansa.