Ero Maa ja ContinentMaa vs Continent

Jokainen ihminen oletettavasti tietää, mitä termejä maa ja maanosa tarkoittaa. Maa on osa mantereella, joka itsessään on osa maata. Australia ja Etelämanner ovat kaksi poikkeusta, koska molemmat maat ovat mantereilla samoin. Yhteensä ? on seitsemän mantereella: Aasia, Australia, Antarktis, Afrikka, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa ja useimmissa maanosissa voi törmätä satoja maissa.

Maa on alue, joka on erillinen maantieteellisen alueen. Maat erotetaan maantieteellisesti, poliittisesti ja kulttuurisesti. Maan on oma hallitus, lait, perustuslaki, sotilas-, poliisi- ja useat muut laitokset. Maan melkein aina ainutlaatuista kulttuuria ja perinteitä.

Maanosa on vain erottaminen maantieteellisistä rajoista taas monet muut tekijät ovat mukana, kun se tulee määriteltäessä maihin. Ihmisiä samalla mantereella voi olla tiettyjä yhtäläisyyksiä. Ensimmäinen ero on maamassojen tehtiin merimiehet Antiikin Kreikassa.

Continents ovat suuria maamassoja, jotka erotetaan valtamerten taas maat ympäri maailmaa ovat geopoliittisia rajoja.Continents asuu monissa maissa tässä maailmassa ja maat puolestaan ​​asuu monissa kaupungeissa.

Sana maa juuret latinan sanasta 'Contra', mikä tarkoittaa, että sijaitsee vastapäätä tai vastaan ​​mieltä. Maanosa on johdettu sanasta 'maanosa maa', mikä tarkoittaa liittänyt tai jatkuvaa maa, joka on käännetty latina 'terra continens.'

Yhteenveto

Maa on osa mantereella, joka itsessään on osa koko maan.

Aasiassa, Australiassa, Antarktis, Afrikka, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ovat seitsemän maata massat, joita kutsutaan mantereella. On yli 190 maassa ympäri maailman.

Maat erotetaan maantieteellisesti, poliittisesti ja kulttuurisesti. Maan on oma hallitus, lait, perustuslaki, sotilas-, poliisi- ja useat muut laitokset. Maan melkein aina ainutlaatuista kulttuuria ja perinteitä. Ihmiset samalla mantereella voi olla tiettyjä yhtäläisyyksiä.

Continents ovat suuria maamassoja, jotka erotetaan valtamerten, kun taas maissa ympäri maailmaa ovat geopoliittisia rajoja.