Ero katolinen ja RaamatunKatolinen vs Raamatun

Raamattu pidetään yhtenä kaikkein lukea kirjoja kaikkien aikojen; vaikka ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että ei ole olemassa vain yksi Raamatun mutta enemmän kuin yksi Raamatun seuraa ihmisiä eri uskontoja ja uskomuksia.

Raamatun
Kristittyjen Raamatussa kutsutaan myös 'The Holy Bible.' Kristittyjen Raamatussa koki kanonisoinnin, mikä tarkoittaa joukkoa kirjoja valittiin yhdeksi Raamattua. Uskotaan, että kun ensimmäinen Raamatun oli luotu, kristityt oli hyväksynyt kirjan nimeltä Septuaginta kuin Vanhan testamentin. Septuaginta oli kreikkalainen käännös alkuperäisestä juutalaisten kirjoitusten. Vanha testamentti kehittyneet ajan mittaan.

Samoin Uusi testamentti kehittää niistä ei määritellyistä kirjoitukset jäi apostolit. Kehittäminen Uuden testamentin oli seurausta kokoaminen kannustanut epäilykset ja riitoja sisällä ja ulkopuolella kirkon. Kristillinen kirkko pidetään ja seurasi kaikki kirjat, jotka olivat Septuagintassa; he eivät noudata tarkistuksia, jotka tehdään, että juutalaisten rabbien niiden kirjoitukset. Poistamisen jälkeen ryhmä 15 juutalaisen kirjoja, ne muodostivat heprean versio.

Kristityille Raamattu sanelee uskoa. He seurata mitä Raamattu sanoo, ja mitä ei ole mainittu Raamatun mukaan ei katsota arvoinen uskon. Se perustuu yksinomaan Pyhä Raamattu käsitteli kirjoitettu 'Jumalan sanaa.' Kristittyjen Raamatussa on kaikki mitä tarvitaan, jonka Christian ymmärtää pyhyyden ja pelastuksen jos sen jälkeen.katolinen Raamattu
Katolisessa Raamatussa, Vanhassa testamentissa perustuu Septuagintassa. Vanha testamentti on enemmän kirjoja, joihin kirjoitukset perustuvat. Se sisältää kirjoja, kuten Baruch, Judith, Sirach, tarinoita Susanna, Tobit, tarinoita Bel ja lohikäärme jne Katolinen Raamattu ei ollut yksi kirja sen aikaisempina vuosina, mutta myöhään neljännellä vuosisadalla nämä kirjat koottiin yhteen muodostaen yksi kirja. Katolilaiset eivät poista kirjoja ja kirjoitukset muodostavat alkuperäisen Septuagintassa vaikka niitä pidettiin sopimattomia monet muut uskovat ja ryhmiä.

Katolilaisia, opetukset Raamatun eivät ole ainoita asioita he seuraavat. He myös seurata ja uskovat tietyissä katolisen uskomuksia kuten kiirastuli ja Roman Magisterium. Magisterium käsittää paavi ja piispat, ja kaikki pyhät kirjoitukset pääsevät vain ne. Katoliset uskovat enemmän saarna kirkon kuin saarnaamisen Raamatun yksin.

Yhteenveto:

1. Katolinen Raamattu on kehittynyt Septuagintan, ja sillä on monia tarinoita ja kirjoitukset, jotka on pidetty alkuperäisenä vastustuksesta huolimatta muilta.