Ero Neuvostoliiton ja VenäjänSoviet Union vs Venäjä

Sekä Neuvostoliiton ja Venäjän epävirallisia nimiä johtuvan pidempään ja enemmän muodollista tarroja. 'Neuvostoliitto' oli termi, jota käytetään vaihtoehtona unionin Sosialististen neuvostotasavaltojen vaikka Venäjä voivat liittyä eri asioita; erityinen maantieteellinen sijainti, maa, hallitus, ja ihmiset.

Sekä unioni Neuvostoliiton ja Venäjän sijaitsevat kahden maanosan, Aasiassa ja Euroopassa. On kuitenkin olemassa monia eroja kahden huolimatta joitakin yhteisiä perusteita.
Yhteinen perusteet välillä Neuvostoliiton ja Venäjän sisältyy keskitetty hallitus, hallitus, jolla on sosiaalinen kontrolli yhdistää sotilaallinen ja sosiaalinen ideologia. Molemmat käsitteet olivat erittäin suosittuja ja vallalla kylmän sodan aikana (1947 C 1991). Nämä yhteiset perusteet näkyivät aikana, kun molemmat valtiot olivat olemassa yhdessä.

Neuvostoliitto oli liiton tai kokoelma 15 tasavalloissa. Se oli olemassa 1922 asti lasku vuonna 1991. Neuvostoliitto oli pohjimmiltaan yksipuoluevaltio että kiinni kommunistisen tyypin hallituksen. Sen kukoistus Neuvostoliitto oli yksi kahden suurvallan maailman (toinen ollessa Yhdysvalloissa). Jäsenet Neuvostoliiton olivat maita, joka ulottui Saksa Tyynellemerelle.

Neuvostoliitto ei enää ole sen jälkeen, kun se lakkautettiin vuonna 1991. Tämän seurauksena sen jäsen tasavallat itsenäistyivät maissa. Kuten yksipuoluemaa ja sen koostumus on 15 tasavalloissa, unioni isännöi monia kulttuureja ja etnisten ryhmien yhdessä, yksikkö tila.Toisaalta, 'Venäjä' koskee tiettyyn maahan, valtion ja yhteiskunnan. Tällä hetkellä Venäjä on liittovaltio, joka toimii alle puoliksi presidentin hallinnon. Hallitus johtaa pääministeri.

Venäjällä on hyvin pitkä historia. Se on ollut niin voimakas imperiumi, joka kaatoi vallankumouksen. Vallankumouksen jälkeen, se liittyi Neuvostoliiton yhtenä sen tasavalloissa.
Venäjä oli hallitseva tila tasavallan olemassaolon aikana Neuvostoliiton. Pääkaupunki Neuvostoliitto oli Moskovassa, ja se on myös paikka hallituksen ja vallan. Venäjä on myös suurin kaikista 15 liuennut tasavalloissa, vaikka liittämällä joitakin entisen Neuvostoliiton jäsenet liittovaltioksi nimetty Venäjän federaation.
Jopa tähän päivään, Venäjä edelleen olemassa maana ja hallitus. Se on oma kulttuuri ja perinteet ovat erillään sen entiset liittolaiset Neuvostoliitossa.

Yhteenveto:

1. Neuvostoliiton ja Venäjän eivät ole samoja asioita, mutta ovat hyvin lähellä toisiaan. Molemmat termit ovat myös epävirallisia tarroja.
2. 'Neuvostoliitto' edusti 'Neuvostoliiton tasavaltojen,' kokoelma 15 todetaan, että oli olemassa 1922 vuoteen 1991. Toisaalta, 'Venäjä' viittaa johonkin tiettyyn paikkaan, valtion, ja maa maailmassa.
3. Koska liitto, Neuvostoliitto tarkoitettu koko unionia ja kaikki sen 15 tasavalloissa. Samalla Venäjä on vain yksi näistä entisten tasavaltojen mutta omistaa huomattavan määrän tehoa. Venäjä 's kaupunki, Moskova, oli pääkaupunki ja keskus hallituksen unionin.
4. Neuvostoliitto perustettiin vuonna 1922 ja päättyi vuonna 1991. Se käytti myös kommunistinen lähestymistapaa hallinnon. Sen sijaan Venäjällä oli olemassa ennen ja jälkeen Neuvostoliiton. Nykyään Venäjä 's hallitus on liittotasavalta. Lisäksi muut neuvostotasavalta muodostettiin itsenäisinä maissa.
5. Neuvostoliitto, jossa on 15 tasavallat, on sulatusuuni kulttuurin ja etnisten ryhmien. Venäjällä on oma erillinen kulttuuri, identiteetti ja perinteitä, jotka poikkeavat muista jäsenistä.