Ero Koti ja HouseKoti vs House

Talot tulevat eri muotoisia ja kokoisia; jotkut ovat suuria, toiset pieniä. Toiset ovat monimutkaisia ​​kuvioita, ja muut niin yksinkertainen, että ne vain koostuvat neliön alue suljettu neljä seinää katto päälle. Tehdessään kotiin, koon tai muotoilu ei ole väliä. Tärkeintä on, että se tarjoaa sen asukkaiden kanssa turvapaikkana, joka on mukava, iloinen, ja saa heidät tuntemaan, että he kuuluvat.

Koti määritellään suojapaikkaan, paikka, jossa asuu ja lepää päivän jälkeen kovaa työtä. Se on, jos perhe asuu ja joka tarjoaa heille turvallisuutta, turvasatama jossa he voivat tuntea olonsa, mukava, ja iloinen. Se on, jos yksittäinen 's kaikkein vaalia omaisuutta pidetään; jossa kukaan ei voi koskettaa niitä luvatta. Se on paikka, jossa hän voi tehdä mitä miellyttää häntä pois katseilta muita ihmisiä.

Sana 'koti' käytetään myös viittaamaan maa tai kaupunki, jossa yksittäinen syntyi ja kasvoi. Se on, jos tuntuu, että hän kuuluu, paikka joka antaa yhtä lämpimät muistot hänen ohi ja kaikki onnellisia ja huoleton hetkiä lapsuudestaan. Joillekin kotiin ehkä ole fyysistä sijaintia. Ne koskevat sitä tilaa, jossa yksi tuntee olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Mutta useimmat ihmiset, se on paikka, joka antaa niille suojan luonnonvoimia ja muita uhkia.

Sana 'koti' tulee vanhan Englanti sana 'kinkku', joka tarkoittaa 'asunnon, estate,' tai 'kylä'. Se on johdettu Proto-germaaninen ilmaisu 'haimaz' ja 'Heim', joka tarkoittaa 'koti'.Sana 'house', toisaalta, tulee vanhan Englanti sana 'hus', joka tarkoittaa 'asunnon' tai 'suojaa.' Se on johdettu Proto-germaaninen sana 'Husan', joka on liitetty juurisanaan sana 'piilottaa'.

Talo määritellään rakennetta, joka palvelee asunnon henkilölle tai perheelle. Sitä käytetään synonyyminä sanaa 'kotiin', mutta yleensä se viittaa vain rakennuksen tai rakenteen eikä yleinen kunto paikka ja sen asukkaiden. Se voi sisältää yksilön 's henkilökohtaisia ​​asioita tai omaisuutta ja antaa hänelle paikka elää ja levätä, mutta se ei tarjoa samaa mukavuutta että tuntuu, kun hän on kotona. Se voi joskus kuvaamaan jotain tilapäistä kuten naisopiskelijayhdistys tai veljeys talo.

Yhteenveto:

1. koti on paikka tai tila, jossa voi turvaudu ja tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi, kun talo on rakenne, joka toimii paikkaa, jossa henkilö tai perhe voi elää.
2. Koti on paikka, jossa tuntuu, että hän kuuluu, paikka, jossa hyviä muistoja, ja jossa hän voi tuntea mukavin, turvallinen ja onnellinen vaikka talon voi vain olla rakennuksen että yksi asuu vain tilapäisesti.