Ero Rasool ja NabiRasool vs Nabi

Islamissa on kahdenlaisia ​​lähettiläitä, jotka käyttävät Koraani, The Rasool ja Nabi. Molemmat kannat pidetään erittäin Islam 's seuraajia. Vaikka lähes kaikki sanansaattajat olivat Nabi, vain muutama olivat molemmat Nabi ja Rasool. Ero on siinä, vastuut, jotka kukin on annettu.

Rasool määritellään messenger, henkilö, joka sai uuden sharia tai koodi lain Allah (Jumala). Viesti vastaanotetaan Rasool kuin visio, kun hän on unessa tai keskustelun enkeleitä, kun hän on hereillä.

Rasool on syntynyt Nabi mutta muuttuu virallisesti Rasool välittömän hän saa paikan ja tekee sen tiedossa. Ja useita tuhansia Nabis ja 25 profeetat, jotka on mainittu Koraanissa on viisi Rasools, jotka kutsutaan Ulul AZM:

Hazrat Nooh (as), jotka saivat sharia joka seurasi muiden profeettojen kunnes Hazrat Ibrahim (as).
Hazrat Ibrahim (as), jotka saivat sharia seurasivat muut profeetat ennen Hazrat Musa (as).
Hazrat Musa (as), jotka saivat sharia seurasivat muut profeetat ennen Hazrat Isa (as).
Hazrat Isa (as), jotka saivat sharia, jota noudatettiin asti Pyhän Profeetan (SWS).
Profeetta (SWS), jotka saivat parhain sharia joka on noudatettava viimeiseen päivään asti maailman.

Tämä Sharia voi koskaan muuttunut, ja ei voi olla muuta profeetta jälkeen Profeetta (SWS), koska hän on viimeinen profeetta. Hänellä on myös korkein sijoitus ja sijainti kaikkien profeetat Rasools, ja Nabis.Niistä hieman pienempi sijoitus kuin Rasool on Nabi, joka on myös Jumalan sananjulistaja (God). Toisin kuin Rasool, Tosin Nabi ei anneta uutta sharia mutta noudattaa sharia joka annettiin Rasool jotka tulivat ennen häntä.

'Nabi' on termi, jota käytetään sekä arabiaksi ja hepreaksi viitata 'profeetta.' Vaikka Rasool voi kommunikoida enkeleitä, eli Nabi voi nähdä vain ne unissaan. Sekä Rasool ja Nabi tehtävänä on jakaa ja viestit toimitetaan Allahin (Jumala) kansalleen.

Yhteenveto:

1. 'Rasool' on islamilainen sana 'messenger' taas 'Nabi' on islamilaisen sekä heprean sana 'profeetta.'
2. On olemassa useita tuhansia Nabis kun on olemassa vain muutamia Rasools.
3. Vaikka sekä Rasool ja Nabi tehtävänä on jakaa viestin Allahin Hänen ihmistä, Rasool omistaa korkeampi asema, kun taas Nabi pitää ala-asennossa.
4. Rasool on aina Nabi kun Nabi voi tai ei voi tulla Rasool.
5. Vaikka Rasool vastaanottaa uuden sharia Allahin, eli Nabi ei vain seuraa sharia on Rasool ennen häntä.