Ero Abbey ja luostariAbbey Vs luostari

Jopa roomalaiskatolinen s eroteltuna luostarin ja luostarin voi tulla sekava tehtävä aivan erityisesti, että on olemassa monia väärinkäsityksiä välillä. Monet väittävät, että molemmat paikat ovat samat kahdella on nimetty eri tavoin vaihteli paikoissa. Muut ihmiset myös, että luostari on puhtaasti munkit kun luostarit ovat yksinomaan nunnia.

Toinen syy sekaannus johtuu luostareista on tullut suosittu termi, joka näytti kuvata mitä tahansa rakennusta tai paikka jumalanpalveluksessa jossa 'uskonnollinen itse', kuten munkit ja nunnat elää. Termi Abbey ei ole paljon kuullut verrattuna luostari.

Siivota sekaannus, luostari on kuin ennenaikainen version luostarin. Yksinkertaisimmillaan määritelmä, se on pohjimmiltaan paikka, jossa nunnat, munkit, papit elää enemmän yhteisöllinen elämäntapa. Nojalla valta uskottu Pyhän kirkon Rooman luostarin tulee Abbey samalla tavalla kuin miten lapsi kasvaa tulla mies tai nainen. Luostarit ovat siis paikoissa, joissa ihmiset voivat elää luostarin elämää.

Abbey on suurempi yhteisö joko munkkien tai nunnia. Jos asuivat munkkien, Abbey on yleensä johtaa apotti (isä), kun taas jos se on jälkimmäisessä tapauksessa se on johtaa toimesta abbedissa (suuret superior). Teknisesti ottaen luostarit on oltava vähintään 12 uskonnollista asukkaat toisin luostari.

Abbey on ainutlaatuinen paikka, koska se säätelee abbots ja abbedissa joilla on alueellinen johto. Ne melkein ovat listalla, joiden tyypillinen piispan mutta jälkimmäinen ei ole toimivaltaa luostarit toisin apottien ja abbedissa. Abbeys yleensä aidattuja. Koko nelikulmio sisältää paljon yksittäisten rakennusten ja mukavuudet, kuten paikka vieraille, kuoro, rukousta, kokoustilat, sairaala, ruokailu ja keittiö hallit, asuntoloita, alue vastaanottamiseksi almuja tai lahjoja ulkopuolisilta ja jopa yksinkertainen saliin. Useimmat luostarit ovat alle benediktiinimunkki järjestys etenkin Länsi luostareita.1. Abbey on termi, jota käytetään kuvaamaan munkki 's asuinpaikka mukaan benediktiinimunkki järjestys. Useimpien muiden tilausten (erityisesti enemmän eristynyt ja mietiskelevä niistä), näissä paikoissa pidetään luostareita.

2. Ihannetapauksessa luostari on enemmän ennenaikainen versio luostarin koska jälkimmäinen tarvitsee enemmän uskonnollista asukkaat tai palvojia kuin luostareissa.

3. Joko ulkopuolisille katolisia ja roomalaiskatolisia, luostari on suositumpi termi verrattuna luostareita.