Ero Hindu ja muslimienHindu vs muslimi

Monet ovat sekava hindut muslimeja ja päinvastoin. Jos huolellisesti tutkia jokaisen henkilön erikseen, sinä 'll olla hämmästynyt, että on olemassa paljon eroja näiden kahden niin paljon kuin on olemassa myös monia yhtäläisyyksiä. Koska itse asiassa on' sa selkeä suhde hindulaisuuden ja islamin, uskonnot hindujen ja muslimien vastaavasti. Se ei myöskään ole yllättävää kuulla, että kaksi uskonnollisten ryhmien taipumus taistella usein, historiallisesti katsoen.

On niiden eroavaisuuksia, jotka muodostavat niiden välisen rajan. Päällimmäisenä, hindut uskovat monia jumalia koska hindulaisuus on polyteistisen uskonto. Muslimit, toisaalta, ovat monoteistisen sillä, kuten kristinusko, he uskovat vain yksi ylin Jumala. Koska polytheistic luonteesta hindulaisuus, näyttää siltä, ​​että niiden jumalat ovat läsnä mitä tahansa ja kaikkea vaikka islam uskoo jumaluuteen yksin Allahia.

On mielenkiintoista huomata, että kaksi yksilöä kustakin näistä uskonnoista on tiettyjä varauksia kuluttaa joidenkin eläimiä. Esimerkiksi muslimit eivät saa syödä sikojen tai sianlihaa, koska se on saanut likainen merkitys. He syövät muun lihan, vaikka, kuten lammas, vuohi, lehmä, ja monet muut lihatuotteet. Sen sijaan, hindut varmista, että he eivät 't syö naudanlihaa tai lehmiä. Syynä tähän on täsmälleen päinvastainen, miten muslimit katsella sika. Hindut uskovat lehmän' s jumaluutta. Joten koska sen pyhyyden, se ei pitäisi 't syödään tai luonnottoman tappanut ketään.

Vaikka yllättävä joillekin, muslimeja 'näkemys kuolema on lähempänä kristinuskoa kuin verrattuna hindulaisuus. Muslimit uskovat, että on olemassa tuomio päivä, ja että kuolleet olento' s sielu lopulta erotetaan fyysisen kehon tuonpuoleisessa. Hindut uskovat käsite reinkarnaatio. Joten kuolleiden sielut pystyvät tulemaan takaisin elämään eri elin.Toinen mielenkiintoinen Hindu uskomus on painopiste tai tarve tehdä epäitsekäs tekoja tai ajatuksia. Mitä enemmän teet näitä ystävällisiä tekoja, sitä suurempi on tilaisuutesi in reinkarnoituvan korkeampaan olento. Et 'halua tulla muurahainen näkyy seuraavassa elämässä, sinä? Mutta muslimien, niiden on ehdottomasti harjoitella paaston aikana Ramadan ajaksi ja myös noudattaa joitakin tärkeitä uskonnollisia rituaaleja kuten namaz, roza (nopea), ja päivittäin Shahada lausunta.

Yhteenveto:

1. hindut ovat ihmisiä, jotka noudattavat käytäntöjä ja uskomuksia hindulaisuuden taas muslimit ovat ne, jotka seuraavat islam.
2. Hindut uskovat moniin jumaliin kun taas muslimit uskovat vain yksi Jumala, Allah.
3. Hindut don 't syödä lehmät taas muslimit don' t syödä sikaa.
4. hindut uskovat uudestisyntyminen tai reinkarnaatio kun muslimit uskovat erottaminen sielun ja ruumiin kuoleman jälkeen.