Ero hautausmaa ja GraveyardHautausmaa vs Graveyard

Hautausmaat ja hautausmaat, aluksi saattaa vaikuttaa olevan yksi ja sama asia. No, tämä ei ole mikään yllätys, sillä ihmiset nykyään ovat tulleet käyttää molempia samassa merkityksessä. Jotkut online sanakirjoja jopa määritellä kaksi lähes samanlaisia ​​määritelmiä. Hautausmaan on määritelty maahan, jossa kuolleita on haudattu, lyhyesti C hautausmaa. Samoin hautausmaa on määritelty hautausmaa C hautausmaalla.

Jos kuitenkin 've huomannut, useimmat hautausurakointi puhuvat hautausmaiden vain eikä hautausmaita. No, on oltava syy tähän. Se johtuu siitä, hautausmaa ja hautausmaa ovat kaksi eri hautauspaikoista kuolleiden (ihmisillä).
Päällimmäisenä, hautausmaat ovat yleensä kuvassa koska kauniimpi paikka haudata kuolleet. Se 'on kuin rauhallinen ja rauhallinen ympäristö, että useammin kuin ei, on maisemoitu hyvin vihreä ruoho ja värikkäitä kukkia. Hautausmaat ovat usein hiljaisia ​​jossa kävijät lähti voi heijastaa, meditoida, ja jopa katsoa ylös taivaalle ja kuunnella lintuja sirkutusta. sen lisäksi, että maisemoitu, hautausmaiden on tunne symmetria, ja hautakivet ovat hyvin merkittyjä ja ne ovat yleensä järjestetty riveihin tai sarakkeisiin.

Sen sijaan tavanomainen kuvaus ja liittyy häpeää hautausmaa on, että se on yleensä koristavat kuolleita puita ja on poissa maisemoitu ruohoa. On monia hautausmaat tänään, että haudata kuolleet näennäisesti sekavaa järjestely antaa tavallista vaikutelman pullollaan ylös hautaaminen paikalla. Siten useammat ihmiset perinteisesti mieluummin haudataan hautausmaalle eikä hautausmaalle.
Lisäksi 's huono ylläpito hautausmaalla verrattuna hautausmaalle joka pidetään tavallisesti hyvin ylläpitoinfuusiona miehistön. Monissa tilanteissa jopa siellä' s tuskin kukaan haluaa puhdistaa hautausmaalle. Se ei ole yllättävää nähdä, että hautakivet näyttävät likainen, rapistunut, ja hieman haalistunut hautausmaalla.Yhteenveto:

1. hautausmaa on haudattu kuolleiden joka sijaitsee yleensä kaukana kirkosta.
2. hautausmaa on haudattu lähellä tai kirkon vieressä (hautausmaalla).
3. Ei 'on parempi hoito ja ylläpito hautausmaalla verrattuna hautausmaalle.
4. Useimmissa tapauksissa hautausmaa on tilavampi, rauhallinen, järjestäytynyt, ja kaunis paikka ikuiseen lepoon verrattuna hautausmaalle.