Ero shiiojen ja sunnien MoskeijatShia vs Sunni moskeijoita

Kaikki moskeijoita maailmassa ovat samanlaisia, tuskin havaittavia eroja niiden sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikissa moskeijoita on pitkä halli sisältä ilman kuvia tai kirjoituksia. Joten kun verrataan Shia ja sunnit moskeijoita, on tuskin mitään eroa lukuun ottamatta eroa niiden vakaumusta ja tapoihin.

Vaikka Shia ja sunni ovat erilaisia ​​muslimi lahkojen, Shias saavat suorittaa rukoukset Sunni moskeijoita ja päinvastoin.

Kun tarkastellaan eroa sunnien ja shiiojen, on ilmeistä, että sunnit muodostavat enemmistön muslimia. 'Shia' tarkoittaa partisaanit tai seuraajia Ali ja 'Sunni' tarkoittaa perinteen tai poljettiin polku.

Shiiojen ja sunnien on eri pilaria uskomus. Shiiojen Muslimit uskovat Salat, Saum, Hajj Zakaat, Khums, Amr-Bil-Ma 'r ?? f, Nahi-Anil-Munkar ,. Tawalla ja Tabarra. Toisaalta sunnit uskovat Shahada, Salah, Zakat, Saum ja Hajj.Jako sunnit ja shiiojen tapahtui pian kuoleman jälkeen Muhammed. Jako tapahtui johtajuuskysymys kuoleman jälkeen. Lahko, jotka uskoivat, että seuraaja on joukosta valittua, jotka kykenevät suorittamaan työ tuli tunnetuksi niin sunnimuslimeja. Ja näin Muhammad 's läheinen avustaja ja seuraaja Abu Bakr valittiin ensimmäinen kalifi.

Toinen lahko, jotka uskoivat, että valvonta olisi uskottava kuluessa Muhammedin 's perhe tuli tunnetuksi Shias. He uskovat, että kun profeetta' kuoleman, johdon olisi pitänyt siirtää hänen vävy, Ali.

Yhteenveto

1. Kaikki moskeijoita maailmassa ovat samankaltaisia ​​ole paljon ulkoisia tai sisätilojen ero.
2. ei ole juurikaan eroa Shia ja sunnien moskeijoita lukuun ottamatta eroa niiden vakaumusta ja tapoihin.
3. 'Shia' tarkoittaa partisaanit tai seuraajia Ali ja 'Sunni' tarkoittaa perinteen tai poljettiin polku.
4. Jako sunnit ja shiiojen tapahtui pian kuoleman jälkeen Muhammed. Jako tapahtui johtajuuskysymys kuoleman jälkeen.
5. lahko, jotka uskoivat, että seuraaja on joukosta valittua, jotka kykenevät suorittamaan työ tuli tunnetuksi niin sunnimuslimeja.
6. lahko, jotka uskoivat, että johto olisi uskottava jollekin sisällä Muhammedin 's perhe tuli tunnetuksi Shias.