Ero Nation ja MaaNation vs Maa

Ero 'Nation' ja 'maa'

Älä 'maa' ja 'kansa' tarkoittavat samaa asiaa?
On olemassa muutamia suuria eroja termejä 'maa' ja 'kansa'. Yhdysvalloissa näitä termejä käytetään yleensä synonyyminä vuoksi melko voimakas amerikkalainen nationalismia, jonka sanotaan olleen vaikuttavat voimakkaasti presidentti Theodore Roosevelt vuonna 1912 ja lupaus American Life. Tällainen nationalismi on enemmän synonyymi uskollisuuttaan, kuten kuka on koskaan elänyt ja on lojaali Yhdysvaltain voisi ottaa sen nationalismin. Käyttö sanaa 'kansa', joka on sekaisin usein 'maa' käyttää yhdistävä ominaisuuksia virallisen maata kielen ja kulttuurin sijaan etnisyys. Nykyään pikaisen Globalisaatio ja useita sukupolvia maahanmuuton, monet maat ovat alkaneet sekoitus käsitteitä kansakunnan ja maan samoin. Esimerkiksi vaikka mies 's isoisovanhemmat voi olla Guatemalan, hän voi pitää itseään Britannian toistuvassa sukupolvien kansallistaminen.

 Joten mikä on Nation?
Kansakunta on virallisesti havaitaan ryhmänä ihmisiä, jotka jakavat saman kulttuuri-identiteettiä. Niillä on sama kieli, kulttuuri ja suvusta. Kurdikansa pitävät itseään kansakunta Kurdistanin, vaikka Kurdistanissa ei ole virallisesti tunnustettu joko sen naapureiden tai länsimaissa. Laaditaan kansallinen identiteetti auttaa usein asuvat samassa maassa tuntuu yhtenäisenä. Lukuisia rajan ja uskonnollisia kiistoja Lähi-idässä, jotkut uskovat, on tekemistä luomisen virallisen maan linjat, kuten Sykes-Picot sopimus, että rajat alunperin 'epävirallinen mutta ymmärretään' rajalinjojen. Kansalaisuus löytyy myös käytettäväksi oikeudellisen määritelmän kuvaamaan suhdetta henkilön ja valtion, kuten missä on laillinen oikeus oleskella. Tässä tapauksessa kansalaisuus on 'termi kuntien lain määrittelemän kunnan laki' iv. Oikeudellinen kansallisuus voi olla missä olet sallittu oleskella. Tietyissä maissa, jos asut maan tietyn määrän aikaa voit tulla kansalainen (siis ottaa poliittiset oikeudet) kansallistamisen.

Sitten Mikä on maa?
Maa, päinvastoin, on synonyymi 'State', koska se koskee itsenäisiä poliittisia identiteettejä. Yhdysvallat on maa, kaikki noudattavat samoja lakeja sama hallitus. Nämä valtiot (ei pidä sekoittaa valtion) ovat pienempiä yhteisöjä, jotka kaikki liittyvät yhteen liittohallituksen maassa. Maat ovat yleensä monipuolista ja ryhmittymässä monikansalaisuudet, kuten amerikkalainen 's piti itseään' Latinalaisen Amerikan ', jotta juhlia monimuotoisuus samalla luoda erillinen, mutta yhtä tehokas, kansalliset uskollisuutta Yhdysvaltoihin. Valtio ja maa käytetään yleensä tarkoittavat samaa asiaa.Miten Spot Country maasta,
Maa ei myöskään pidä sekoittaa jonkin alueen, joka perustuu sen emämaan suojaukseen, taloudellisen tuen ja kaikki muut ominaisuudet itsenäisen valtion. Yhdysvalloissa on esimerkiksi Puerto Rico, Neitsytsaaret ja Guam. Vaikka nämä alueet ovat osassa maata Yhdysvaltojen, Puerto Ricans harkitsisi kansalaisuudesta on Puerto Ricon. Jotta voidaan pitää maa, alueelle olisi säännellä omaa hallitusta ja talous, on oma armeija ja seistä ilman tukea.

Multiple Country Fuusiot
Euroopassa esimerkiksi purkamista tiettyjen sulautumisen valtioissa, kuten Itävalta-Unkari, Jugoslavia, Neuvostoliitto, tai Tsekkoslovakia korosta eroja kansallisuuksista yhdistää yhteen maihin. Vaikka kansakunnat erikseen voi olla itävaltalainen tai Unkarin, ja ihminen voi pitää itseään joko Itävallan tai Unkarin, maa kerralla yhdistettiin yhdeksi. Israel ja Palestiina ovat ihanteellinen esimerkki vahvan nationalismi, siihen pisteeseen, jossa heidän nationalismi on lähes synonyymi uskonnollisen ideologian. Vaikka suuri osa alun perin Palestiina on liuennut Israeliin, useimmat niistä, jotka olivat alun perin Palestiinan nyt laillisesti Israelissa asuvien silti pitävät itseään palestiinalaisten.

Mikä noin 'Nation' ja 'valtio'?
Erikseen on myös olemassa 'kansallisvaltio', joka on olemassa silloin, kun valtio tai maa myös samaa kansallisuutta. Esimerkiksi vaikka Columbia on itsenäinen maa, se on myös koostuu niistä, jotka pitävät heidän kansalaisuutensa Kolumbian takia yhteinen kulttuuri, uskonto ja kieli. Sama koskee monissa maissa, jotka Haven 't kokenut paljon maahanmuutto viime sukupolville. Japani on tunnetusti pidetään kansallisvaltio, vaikka se sisältää monietnisessä vähemmistöjen valtaosa on homogeeninen.

Miksi sillä on väliä?