Ero Zodiac ja Constellation Zodiac vs Constellation

Tähtikuvioita määritellään joukko tähdet, jotka muodostavat sille ominaisen ja nimetään ja tunnistetaan niiden perinteisten mytologisia hahmoja. Zodiacs ovat myös lähettämiä, mutta kaikki tähtikuviot eivät eläinradan lähettämiä. Zodiacs lähettämiä ovat erityisiä 12 lähettämiä, jotka siirtyvät auringon kerran vuodessa. Zodiac lähettämiä ovat lähettämiä jotka antavat horoskooppi ihmisille.

Constellations
Tähdistöt ovat ryhmiä tähtiä, jotka muodostavat tietty kuvio ja tunnistavat mytologisia hahmoja ja on nimet niiden arviointi. Tähtikuvioita käytetään tutkimuksessa tähtitieteen. Mukaan modernin tähtitieteen, tähtikuviot määritellään ja tunnustetut pallosta kutsutaan Taivaankansi. Nämä määritellyille alueille tai lähettämiä ovat kansainvälisesti tunnustettuja. Kun näkyvä tähdet, jotka ovat tietyn etäisyyden muihin tähdet ryhmitelty asterism yötaivaalla maapallon, ne muodostavat lähettämiä.

On olemassa monia erilaisia ​​lähettämiä tunnustettu eri kulttuureissa ympäri maailmaa, kuten Kiinan, hindujen, Australian aboriginaalien, astrologia ja tähtitiede, mutta vain 88 pidetään standardin tähtikuvioita tunnustettu IAU, Kansainvälinen tähtitieteellinen unioni vuodesta 1922. Alun perin 48 lähettämiä oli on määritelty ja tunnustettu Ptolemaios 2. vuosisadalla. Suurin osa 88 tähtikuviot on otettu Ptolemaios. Loput kirjattiin 17-18th vuosisatoja. Suurin osa viimeaikaisista lähettämiä löytyivät ja määritelty Nicolas Louis de Lacaille jotka sijaitsevat eteläisellä taivaalla. Esimerkkejä joistakin lähettämiä ovat Orion, Sirius, jnezodiacs
Zodiac lähettämiä ovat sarja 12 erityistä lähettämiä jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja jonka poikki auringon, kuun ja tähdet liikkuvat. Polku, jota pitkin auringon liikkuu läpi zodiacs kutsutaan ekliptikan. Ekliptikan on jaettu 12 yhtä vyöhykkeisiin. Nämä 12 alueet läpi auringon eri aikoina vuodesta vain kerran, ja kuukaudet, joiden läpi aurinko kulkee niistä johtuvan kanssa horoskooppi, esimerkiksi Aries tai Cancer jne

Zodiacs käyttivät roomalaiset 1. vuosituhannella eKr. Käsite oli otettu Babylonian tähtitieteen joka oli peräisin Ptolemaios 's tutkimus tähdet ja luettelon ryhmien tähdet hän oli tunnistettu ja nimetty.
Sana 'Zodiac' oli peräisin latinan sanasta 'Zodiacus', joka oli johdettu kreikan sanasta 'zoidiakos' tarkoittaa 'ympyrä eläimiä.' Siksi paljon horoskooppi edustaa mytologinen hybridi eläimiä.

Yhteenveto: