Ero Prairie ja PlainPrairie vs Plain

Prairies ja tasangoilla sanotaan olevan vaihdettavissa. Vuonna vapain mielessä ne ovat. Koska itse asiassa, jotkut ihmiset, jotka tulevat eri elämänaloilla, pitävät kaksi kautta yksi ja sama. Se riippuu myös siitä, missä olet. Esimerkiksi jotkut ihmiset tietyssä maassa tai alueella don 't välitä, jos on eroja kahden tai ei, koska ne itse käyttää niitä samalla tavalla. On kuitenkin oltava selvää, että ehdottoman ja eniten teknisessä mielessä tavallinen ja preeria ovat kaksi eri kuvauksia maa.

Ensinnäkin, tavallinen on yleisempi termi, joka viittaa lakeus tasamaalla joka on puutonta. Siellä 's juurikaan masennus tai korkeus maahan on tavallinen. Koska laaja määritelmä tasangoilla, alue voidaan kuivilla ja puolikuiva, kostea, ja ruoho. Jotkut tunnetuimpia tasankojen ovat Salisbury Plain (etelään UK) ja Babylon Plains (Irak).

Preeria on vain yksi sellainen tavallinen kuin aroilta. Siksi on turvallista sanoa, että preerioille ovat tasangot vaikka tasangot eivät aina preeriaa. Myös preeria on tarkempi selvää, että on enimmäkseen nurmea luonteeltaan. Ruoho kukoistava rehevän preerioiden ovat monivuotisia luonteeltaan. Ne voivat myös sisältää muutamia puita ja jotkut kukkivat kasvit. Preeria voi myös olla avoin tavallinen alue erityisesti sään ja ainutlaatuisia biomi ominaisuuksia.

Koska sen hyvin erityisen tai kaventuneet määritelmä, termi 'Prairie' on useimmiten liittyy Pohjois-Amerikan Great Plains ja Kanadan preerialla alueilla, kuten ne, jotka sijaitsevat Alberta, Saskatchewan ja Manitoba. On olemassa myös useita erilaisia ​​preerioiden mukaan ruohon korkeuteen. Siellä 's tallgrass Prairie, The midgrass tai sekoitettu Prairie, ja shortgrass preerialla.Etymologisesti sana 'preeria' on ranskalainen root 'la Prairie' ja alun perin käytetty kuvaamaan hedelmällinen niityt eteläisellä alueella Ranskassa. Vasta 1700-luvulla, että termi oli imeytyy amerikkalainen sanakirjaan. Kuitenkin Englanti on myös oma ilmaisu, jota käytetään kuvaamaan vastaavia puutonta, avoimet alueet Britanniassa, 'tasangoilla.' Tämä sana myöhemmin syleilyssä enemmistö ihmistä maailmassa. 'Plains' voi toimia myös kuvata tasainen alueita muiden unearthly pintoja kuten että kuun ja muiden planeettojen. Sitä käytetään myös kuvaamaan tasainen meren kerroksessa.

Yhteenveto:

1. preeria on vain yksi tyyppi tavallinen. Se on tarkempi tyyppi maa-alasta.
2. plain on yleisempi termi, joka kuvaa kaikki avoimet tasainen alue, joka 's puutonta.
3. 'Prairie' on termi, jota käytetään kuvaamaan joitakin suuria tasangoilla Pohjois-Amerikassa ja Kanadassa.