Ero Islam ja Nation of IslamIslam vs. Nation of Islam

Ihmiset, jotka kuulevat ensimmäistä kertaa noin 'Nation of Islam' (NOI) heti korreloi sen kanssa islamin itsensä. Nämä kaksi uskonlahkoja ei pidetään yksi ja sama. Ihmiselle 's yllätys, on todella paljon eroja näiden kahden välillä.

Jotkut asiantuntijat jopa uskovat, että opetukset NOI don 't todella yhteneväinen islam. Itse asiassa ne jopa väittäneet, että ne, jotka seuraavat nämä opetukset ovat enimmäkseen musta ja rasistisia yksilöitä, eikä niitä voida pitää paikkansa muslimeja. Due tämän uskovat ns real Islam irtisanoa opetuksia NOI.

Islam on pohjimmiltaan juuret God 's tottelevaisuuden että hän tehtäväksi kansaansa, joka coursed profeetan kautta Muhammedin. Uskovien Islam tunnistaa vain yksi tosi Jumala, jota he kutsuvat Jumalaa. He myös uskovat enkelit Allahin, ja kirjat nimetty Toora ja Raamattu. Niissä on paljon profeettoja, kuten Mooses, Nooa, Isaac, Jacob, Adam, ja jopa Jeesus (tunnustettu Messias roomalaiskatolisen s). kuten kristityt, muslimit uskovat myös lopussa päivää (päivä tuomion). Muhammad RH, Islam 'viimeinen profeetta, pidetään myös olevan keskeinen hahmo muslimien. Hänen opetuksensa ovat jatkotoimien tähän päivään.

Lisäksi yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Islam että kaikkien uskovien seuraa ulkoa ja tekoja, on usko heidän viisi pilaria. Nämä pilarit ovat seuraavat:

? Todistus uskon

? Pilari uskon (sinun täytyy rukoilla 5 kertaa päivässä)

? Maksaminen hyväntekeväisyyteen? Paasto kun Ramadan kuukauden vietetään

? Pyhiinvaellus Mekkaan (tehty vähintään kerran uskovainen 's eliniän)

Toisaalta, aloitti Wallace Fard vuonna 1930, NOI on keskitetty uskoa siihen, että Mustat on suurempi kilpailu kuin mikään muu. Nämä ihmiset katsotaan pystyttävä kohotettu samaan asemaan kuin Allah. Koska NOI uskovat ovat pääasiassa mustia ihmisiä, he hyväksyvät, että valkoinen nimitys on lihaksi itse paholainen. Toisin Islam, NOI ei seuraa Muhammed SAWS ja hänen opetuksiaan. Hänen paikassa, ne seuraa Muhammad Elias on opettanut heille. Elia on todella opiskelija Fordin joka nimettiin uudelleen tällaisia ​​otsikko. NOI on myös erilainen tulkinta tuomiopäivänä, koska he kuvitella sitä luomista paratiisi jälkeen Mustat ovat vallanneet pahan kuormattuna maailma valkoiset ihmiset.

Lopuksi Islam on uskonto kaikille. Sinun ei tarvitse olla musta tai valkoinen voitaisiin pitää seuraaja. Tämä uskonto kieltää tiukasti miestä iältään harkitsee itsensä par Jumalaan. Historiansa, ei enää uusia profeettoja tulla, koska se oli Muhammed SAWS joka pidettiin viimeinen.

1. NOI edistää rasismia, kun taas islam doesnt 't.

2. NOI uskoo Elia eikä Muhammad RH, kun taas islam seuraa opetuksia jälkimmäisen.