Ero Umrah ja Hajj Umrah vs Hajj

Umrah ja Hajj kahdenlaisia ​​pyhiinvaellusmatkoja että muslimit sitoutuvat merkiksi uskonsa.

Vaikka sekä umrah ja Hajj ovat pyhiinvaellusmatkoja, monia eroja kahden. Esimerkiksi eräs umrah pidetään pientä tai vähäistä pyhiinvaellus kun Hajj on tärkeä pyhiinvaelluksen muslimien.

Luonteista molemmat pyhiinvaellusmatkoja ovat myös erilaiset. Umrah on suositeltavaa ja ei-pakollisten pyhiinvaellus, mutta Hajj on pakollinen yksi. Myös enemmän vaatimuksia ja pätevyyttä varten pyhiinvaeltaja tekemässä Hajj.

Paino tai merkityksen välillä pyhiinvaellusmatkoja on myös selvä. Hajj enemmän painoarvoa ja merkitystä vertailuryhmään verrattuna Umrah.

Umrah on pyhiinvaellus, joka voidaan tehdä mihin aikaan vuodesta tai yhdessä Hajj. Koska pyhiinvaelluksen, se on kahdenlaisia: al-Umrat al mutradah (umrah ilman Hajj) ja Umrat-al tammatu (umrah kanssa Hajj). Ensimmäinen tyyppi voidaan suorittaa yksittäisten kun taas toinen tyyppi voidaan suorittaa yhdessä muiden pyhiinvaeltajien Hajj.

Ensimmäisen tyypin umrah suoritetaan milloin lukuun ottamatta Hajj kuukautta, kun jälkimmäinen laji voidaan suorittaa Hajj kuukauden.Toisaalta, eli Hajj voidaan tehdä tiettyyn aikaan vuodesta. On nimetty kuukautta hajj, nimittäin: Shawwalin, Dhul-Hijjah, ja Dhul-Qadah.

Myös Hajj sisältyy viisi patsasta Islam, joka tarkoittaa sitä pidetään uskonnollinen velvollisuus kaikkien uskonnon 's seuraajia. Suorituskyky Hajj on erittäin tärkeää. Muslimiperinteessä edellyttää, että muslimina suoritettava vähintään hajj kerran käyttöikä. hajj on kolme muotoa. ensimmäinen muoto on ifrad tai hajj itse. toinen muoto on tamattu tai täydellinen mutta erillinen yritys on sekä umrah ja hajj. Lopuksi kolmas muoto on qiran tai yhdistelmän ja vaihtoehtoinen tehokkuuden, eli umrah ja hajj.

Huolimatta eroista, sekä umrah ja Hajj on yhtäläisyyksiä. Molemmat pyhiinvaellukselle ovat merkkejä muslimiväestö usko, uskollisuus, ja hurskaus. Molemmat myös edistää yhtenäisen ja yksi muslimiyhteisön mukaelma ja takaisinpäin kohti islaminuskoa.

Toinen ero on pituus ja vaiheet rituaaleja. Sekä umrah ja Hajj edellyttävät rituaali puhdistus tunnetaan Ihram. Jälkeen Ihram, joka on tawaf suoritetaan. Tawaf liittyy kiertävän Ka 'aba yhdessä rukouksia. Tawaf päättyy th juominen vettä kaivosta Zamzam. Tämän vaiheen jälkeen on enemmän vaiheita hajj jotka sisältävät menossa Mt. Arafatin ja Muzdalifah, suorittamalla kivittämällä paholaisen ja eläinuhri. Toinen tawaf, nimeltään tawaf Az-Ziyara ja tawaf al-Wida suoritetaan. viimeinen tawaf pidetään lopullisena ja sulkeminen rituaali hajj. Samaan aikaan tawaf vuonna umrah seuraajakseen SacII ja päät jossa leikkaus pyhiinvaeltaja 's hiuksia.

Yhteenveto:

1. Sekä umrah ja Hajj on muslimeja pyhiinvaellusmatkoja. Tärkein ero näiden kahden välillä on, että on tärkeää, noudattamista, ja käytännön välillä.
2. Umrah tunnetaan myös pieni tai vähäisiä pyhiinvaellus. Se on suositeltavaa pyhiinvaelluksen ja ole valtuuksia tai pakollisen luonnossa. Samaan aikaan, hajj on merkittävä pyhiinvaelluksen ja on suurta merkitystä. Se on pakollinen käytäntö muslimien. Muslimiperinteessä sanelee, että muslimina pitäisi ainakin hajjille kerran elämässään.
3. Umrah on kahdenlaisia: al-Umrat al mutradah ja Umrat-al tammatu. Ensimmäinen tyyppi viittaa Umrah ilman Hajj ja voidaan suorittaa milloin tahansa, paitsi hajjin aikana kuukautta, kun toinen tyyppi on yhdistelmä umrah ja Hajj. Toisaalta, Hajj on kolmessa muodossa: ifrad (Hajj vain), tammatu (täydellinen mutta erilliset tehokkuuden, eli umrah ja Hajj), ja lopuksi, qiran (peräkkäinen toteutuksessa on umrah ja Hajj).
4. Hajj on yksi viidestä pilarista Islam kun taas umrah ei ole.
5. Umrah voi olla erittäin yksilöllisiä rituaali kun Hajj voidaan tehdä muiden pyhiinvaeltajien.