Ero England ja Iso-BritanniaEngland vs Great Britain

Englannissa on usein virheellisesti käytetään viittaamaan koko Yhdistyneen kuningaskunnan. Tämä voi johtua siitä, että suurin kaupunki Britanniassa on Lontoo, joka sattuu olemaan Englannissa. Englannissa on Isossa-Britanniassa, joskus yksinkertaisesti nimeltään 'Britain' ja on suurin maa Isossa-Britanniassa.

Iso-Britannia on saari länsirannikolla Euroopassa. Se kattaa useimmat alueet on 'Iso-Britannia Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin' yleisesti tunnettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se on valmistettu neljän maan erotettiin ennen; nämä ovat Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti.

5. vuosisadalla kun ihmiset Continental Saksa C Saksan heimot C alkoi valtaavat Britanniassa, Englannissa kutsuttiin 'Engla Land', joka tarkoitti 'Land of Angels'. Nimi Britanniassa tuli roomalaiset, kun he saapuivat Britannian saarilla mutta termi Britannian hyödynnettiin aikana kuningas James Englannin 1603. Ison-Britannian viittaa kaksi erillistä valtakunnat Englannissa ja Skotlannissa.

Great Britain 'lippu on nimeltään Union Flag, joka tunnetaan paremmin nimellä Union Jack. Se on lippu koostuu kolmesta muiden lippujen. Nämä ovat liittojen eri lippuja maiden Isossa-Britanniassa' 'Englanti, Skotlanti ja Pohjois-Irlanti . Koska Englanti on osa Ison-Britannian, sitä edustaa St. George 's Cross jota kutsutaan myös kansallinen lippu Englannissa.Ihmiset, jotka elävät Englannissa kutsutaan Englanti, ja asuvat Isossa-Britanniassa C, joka kattaa kolme maissa; Englanti, Skotlanti ja Wales C kutsutaan British. Iso-Britannia riveihinsä 3. väkirikkain saari, jossa on 84% väestöstä Englannissa. Englanti on tärkein kieli Englannissa taas Isossa-Britanniassa, British puhua Skotlannin, Walesin ja Englanti johtuu siitä, että maa koostuu kolmesta muissa maissa; Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa.

Yksi Englannin 's kansallisia tunnuksia on Englannin vaakuna, tämän vaakunan symboloi Englannin 's monarkia, joka edustaa kolme kultaista leijonaa. Iso-Britannia toisaalta on Royal Arms Yhdistyneen kuningaskunnan, joka edustaa kilpi ja kantaa sylissä maista Isossa-Britanniassa; Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa.

johtopäätös:

1. Englanti on osa Ison-Britannian, kun taas Iso-Britannia on osa Yhdistyneen kuningaskunnan.
2. England 'lippu on nimeltään St. George' s Cross, kun taas Isossa-Britanniassa 'virallinen lippu on nimeltään Unionin lippu tai kutsutaan myös Union Jack.
3. England kutsuttiin 'Engla Land', joka oli annettu nimi Saksan heimot, kun taas nimi Britannian sai roomalaiset ja käytettiin vuonna 1603.
4. Ihmiset, jotka asuvat Englannissa kutsutaan 'Englanti', kun ihmiset, jotka asuvat Isossa-Britanniassa kutsutaan 'British' lisäksi muita nimiä niitä kutsutaan kuten 'Scottish' 'Englanti' ja 'Welsh'.
5. Englanti on suurin maa Isossa-Britanniassa.