Ero Islam ja juutalaisuusIslam vs Juutalaisuus

Uskonto on aina ollut herkkä aihe keskustella, ottaen huomioon, että ihmisillä on omat joukko lausuntoja ja uskomuksia. On kuitenkin silti hyvä oppia muiden ihmisten 's uskontoja, jotta voimme käsitellä niitä paremmin, ja mikä tärkeintä, kunnioittaa omaa vakaumusta. Saatat yllättyä siitä, kuinka ihmiset, huolimatta eri uskontoja, oikeastaan ​​sama uskomuksia useimmissa elämän. Täällä me katsomaan eroa islamin ja juutalaisuuden. Mitkä ovat keskeiset erot kaksi?

Islam tarkoittaa kirjaimellisesti toimittamista Jumalalle. Se on uskonto, joka seuraa opetuksia löytyy Koraanissa 'an, kirja, joka antaa opetusta Jumalan, heidän Jumalansa. He myös seurata opetusta profeetta Muhammedin.

Ne, jotka harjoittavat islamia kutsutaan muslimit, merkitys ', joka esittää'. Ne katsovat uskontonsa olevan valmis ja universaali versio monoteistiseen uskon. Samoin he seuraavat viisi pilaria Islam, joka viittaa viiteen tehtäviä, jotka yhdistävät ne yhteisönä.

Islam on toiseksi suurin uskonto maailmassa, ja on hallitseva Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja suuri osa Aasiaa.

Juutalaisuus, toisaalta, on uskonto, joka keskittyy periaatteeseen ja etiikan löytyy heprean raamatusta, tunnetaan Tanakh. Sen uskotaan alkaneen samaan aikaan kuin liiton Jumalan ja Abrahamin.

Juutalaiset kaikkialta maailmasta voivat harjoitella eri juutalaisuuden, mutta painopiste on silti niiden uskomus. Eli usko jumalallista ilmoitusta ja hyväksymistä kirjallisen ja suullisen Tooran tai juutalaisen Lait.Perinteisesti juutalaiset elävät muslimimaissa annetaan oikeudet harjoittaa uskontoaan, mutta tietyin edellytyksin. Tämä luo monimutkainen suhde islamin ja juutalaisuuden. Juutalaiset johtaa huonompi asema islamilaisen sääntö.

Yhteenveto:

1. Islam on uskonto seuraa muslimeja, kun taas juutalaisuus seuraa juutalaisia.

2. Islam 's opetus pohjautuu Qu 'juoksi, kun taas juutalaisuus' s etiikka on kuvion Tanakh.