Ero Hadith ja Koraani Hadith vs Koraani

Kun puhutaan islamista, ei voi mainita Koraanissa mainitsematta Hadith. Se on kuin nämä kaksi ovat erottamattomia vaikka ei täysin vaihdettavissa. Yksi uskotaan olevan 'hienoin esitteen' arabiaksi, mutta toinen toimii asiaan välineenä ymmärtämään hyvin Jumalan sana. Vuosien varrella nämä kaksi tuli merkittävä osa muslimi 'elämässä saavuttaakseen loistonajat. Jopa bleakest tilanteissa nämä kaksi koskaan lakkaa antaa lahja pinnallinen.

On kuitenkin joitakin eroja Koraanista ja Hadith vaikka molemmat pidetään henkinen ruokaa annetaan juuri oikeaan aikaan. Vaikka niillä on todennäköisesti sama aikomuksia tai tavoitteita, riippumatta siitä, kuinka puhdasta ne ovat, epäilemättä, on vielä joitakin eroja, jotka on syytä mainita.

Yhden, Koraani uskotaan sen seuraajat olla tarkat sanat heidän todellisen Jumalan Allah, joka paljastui hänen Profeetta, kuluessa noin 22 vuoden ajan, jolloin profeetta saavutti 40 vuoden auringon alla, kunnes hän saavutti viime kesänä. Tämä pyhä kirjoitus osoittautui olemus Muhammedin 's profeetta huppu koska miten sanat ovat Suuri Jumala Allah kirjaimellisesti dokumentoitu Koraanissa. Kirja ei vain yksityiskohtaisia ​​historiallinen tilejä vaan toimii myös pyhä ohjausta. Se kartoitetaan moraalisen merkitystä tietyn tapahtuman takana todellinen tili.

Toisaalta, Hadith on täysin ainutlaatuista kirjoittamisen täysin eri paketti. Kirjoitukset perustuvat yksinomaan sanoista ja toimia Muhammad joita käytetään merkittävä väline edelleen ymmärtää Koraania. Profeetta itse hahmotellut ero on selvää, että hänen oma ilmauksista koostuu Hadith, mutta Koraanin oli pohjimmiltaan kyse Allah 'omien sanojen. Muslimeille, tämä kirja on erittäin arvostettu. On välttämätöntä selventää kysymyksissä varsinkin kun on kyse islamilainen juridiikka, tai viittaamalla niiden noudattamista moraalisen, rituaali, ja sosiaalilainsäädäntöä. toisin kuin Koraani, Hadith voi olla eri ketjujen lähetyksen. Jotkut näistä jurisprudents vaativat useita erityisiä kertojien kuten viisi, seitsemän tai jopa jopa sadan kuin tarve voi olla.Nämä pyhät kirjoitukset ovat koskaan pidetä jyrkästi molemmille toimivat padot meidän oppimista. Näiden erojen voimme päätellä, että riippumatta siitä, kuinka erilaisia ​​he ovat molemmat kirjat kirjoitettu vahvistaa Islam 's uskossa. Hadith ei kirjoitettu poiketa uskosta, vaan palvelemaan täydennyksenä pyhää kirjaa, Koraania . silti on vielä huomattava oppinut seuraavat erot Koraanista ja Hadith.

Yhteenveto:

1. Kun kirja Koraani on epäilemättä ymmärrettävä pyhä kirjoitus koska sen sanat tulivat suoraan Jumalalta, Hadith on sen kirjoituksia perustuu ainoastaan ​​ihmisen, Muhammed.
2. Kun Koraani on vakuuttavasti päätellään kirjoitetaan täsmälleen sellaisena kuin se oli puhutaan Allah, kirjoitukset hadithien perustuvat ainoastaan ​​siitä puhuttu profeetan sanojen eikä välttämättä kirjata sanatarkasti.