Ero Saaristo ja Island Archipelago vs Island

Kaikki tietävät, että saaristo on aivan erilainen kuin saari. Vaikka 'saaristo' ja 'saari' ovat hyvin paljon ja yksi ei voi erottaa muista, ne ovat melko erilaisia ​​termejä.

Saari on maa, joka ympäröi kaikkia suunnalta vettä. Saaristo on annettu nimi saariryhmät. Karibian saaristo ja Havaijin saariston kaksi parhaita esimerkkejä saariston. Tobago ja Trinidad ovat eteläisin Karibianmeren saarilla saariston. Tämä esimerkki osoittaa selvästi määrittelee, mitä saaristossa ja saari on.

Saari on vain osa saariston. Saari voidaan kutsua osajoukko saariston. Sellaisenaan, saaristo on laajempi ja suurempi kuin saari.

Saaret on jaettu neljään tyyppiin Manner saaret, maankuoren saaret, korallisaarilla, ja valtamerten saarilla. Continental saaret muodostuvat mannerjalusta kuten Brittein saarilla. Maankuoren saaret ovat muodostuneet takia liikkeen maapallon 's kuori kuten Barbados. Oceanic saarilla on muodostettu nostamalla meren syvyyksissä kuten St. Helena. Korallisaarilla on muodostettu, koska toiminnan minuutti organismien tunnetaan coral polyypit.Verrattaessa saaristossa ja saari, entinen ketkä ovat kauniimpi vesipuistot ja rantoja. Saaristot ovat todella kauniimpi kuin saaria, ja sellaisina ne ovat enemmän käynyt kuin saaria. Kauneus saariryhmä on, koska se on rykelmä ja kokoelma monia saaria ja sinänsä nämä saaret ovat asuinpaikkaa kauniita rantoja. Vaikka saaret ovat kauniita rantoja, saaristot ovat todellisia asuinsijaa häikäisevän kaunis.

Yhteenveto:

1. saari on maa, joka ympäröi kaikkia suunnalta vettä. Saaristo on annettu nimi saariryhmät.
2. Karibian saaristo ja Havaijin saariston kaksi parasta esimerkkejä saariston. Tobago ja 3. Trinidad ovat eteläisin Karibianmeren saarilla saariston. Tämä esimerkki osoittaa selvästi määrittelee, mitä saaristossa ja saari on.
4. saari on vain osa saariston. Saari voidaan kutsua osajoukon saariston. Sellaisenaan, saaristo on laajempi ja suurempi kuin saari.
5. Verrattaessa saariston ja saaren, entinen ketkä ovat kauniimpi vesipuistot ja rantoja. 6. Archipelagos ovat todella kauniimpi kuin saaria, ja sellaisina ne ovat enemmän käynyt kuin saarilla.