Ero kuunpimennys ja Total Lunar EclipseKuunpimennys vs yhteensä kuunpimennys

Eclipse on luonnollinen ilmiö, joka tapahtuu, kun taivaankappaleita väliaikaisesti estetty; joko kulkua taivaankappale varjoon toisen objektin tai jolla on taivaankappale syötön-kahden taivaankappaleita. Kuunpimennys on aiheuttanut, kun kuu siirtyy varjossa maapallon. Voidaan nähdä, että kuunpimennysten esiintyy vain aikana täysikuu.

Kuunpimennys kestää paljon kauemmin kuin auringonpimennys. Kuunpimennys voi kestää missä tahansa 30 minuutista yli tuntiin.

Kuunpimennys on jaettu kolmeen ryhmään: puolivarjo, osittainen, ja täydellinen. Puolivarjo kuunpimennys on sellainen, jossa kuu vain kulkee maapallon 's penumbra. Osittainen kuunpimennys tapahtuu, kun kuu kulkee Maahan' s Umbra alue. Kaikkiaan kuunpimennys tapahtuu, kun kuu kokonaan kiertää sisällä Umbra alueen maapallon. Kaikkiaan kuunpimennys yhdistää kaikki kolme vaihetta. Kuu ei nähdä olevan täysin pimeä yhteensä kuunpimennys.

Vuonna kuunpimennys, noin 35 prosenttia pimennysten ovat puolivarjo. Nämä puolivarjo kuunpimennysten ovat hyvin vaikea nähdä edes avulla teleskoopin. Osittainen pimennykset tapahtuu noin 30 prosenttia pimennykset, ja ne voidaan nähdä. Ja yhteensä kuunpimennys on 35 prosenttia eclipses. Yhteenlaskettu kuunpimennysten ovat todella suuria nähtävyyksiä katsomaan.Vuonna Total Eclipse, kuu ottaa eri värit vaihtelevat tumman ruskea / punainen tai keltainen / kirkas oranssi. Tämä väritys johtuu maapallon 's ilmakehään. Jos ei ollut ilmapiiri, niin kuu näyttäisi täysin pimeä.

Yhteenveto:

1. kuunpimennys on aiheuttanut, kun kuu siirtyy varjossa maapallon.
2. Voidaan nähdä, että kuunpimennysten esiintyy vain aikana täysikuu.
3. kuunpimennys voi kestää missä tahansa 30 minuutista yli tuntiin.
4. kuunpimennys on jaettu kolmeen ryhmään: puolivarjo, osittainen, ja täydellinen.
5. puolivarjo kuunpimennys on sellainen, jossa kuu vain kulkee maapallon 's penumbra. Osittainen kuunpimennys tapahtuu, kun kuu kulkee Maahan' s Umbra alue.
6. Noin 35 prosenttia pimennykset ovat puolivarjo. Osittainen pimennykset tapahtuu noin 30 prosenttia eclipses. Kaikkiaan kuunpimennys on 35 prosenttia eclipses.