Ero idän uskonnot ja Länsi uskonnotItäiset uskonnot vs. Länsi uskonnot

Tutkiessaan maailmanuskonnot on väistämättä erilainen tyyppisiä uskonnot ovat eri alueilla. Tyypillisesti, maailma on jaettu kahteen alueeseen puhuessaan uskontojen; ne, jotka ovat Itä- ja ne, jotka ovat Länsi. On olemassa muutamia yhtäläisyyksiä puhuminen Länsi- ja Itä uskonnot muut kuin on olemassa joitakin ihmisiä, jotka asuvat länsimaissa ja on Itä uskontoja, ja on niitä, jotka elävät idän ja uskovat Länsi uskontojen. Sekä Itä- ja Länsi uskonnot olivat suuresti vaikuttanut kautta historian, ja oli monia sotia tappelivat uskonnollisia vaikutteita ympäri maailmaa.

Itä uskonnot tyypillisesti kuvattu ne uskonnot harjoitellaan alueilla, kuten Kiinassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Japanissa. Itä uskonnot ovat myös tyypillisesti polytheistic, kun taas tyypillisesti Länsi uskonnot ovat monoteistinen että vain yksi Jumala palvotaan. Länsi uskonnot ovat ne uskonnot harjoitellaan useimmissa muissa maissa ulkopuolella idässä. Vain muutama Itä uskontoja, joita noudatetaan Intiassa buddhalaisuus, hindulaisuus, Sikhiläisyys, ja Jainisti.
Buddhalaisuus perustuu Dharma jossa tavoitteena on vapauttaa itseään siitä kärsimyksestä maapallon. Se aloitettiin 5. vuosisadan eaa kuuluisa Siddhartha Gautama. Hindulaisuus perustuu noin uskomuksia dharman, samsaran, karma, ja Moksha. Se on yksi vanhimmista maailman uskonnoista ja perustaa opetusten ympärille Bhagavad Gita. Sikism on usko saarnata valaistumisen perustuu rehellisyyteen, antaen ja huutaen Jumalaa. Jainism perustuu noin tarvetta olla puhdas, vapaa väkivallan kaikilla elämänalueilla.Itäaasialaiset myös monia uskontoja, kuten; Shinto, taolaisuus, kungfutselaisuus, ja toisessa muodossa buddhalaisuuden. Taolaisuus keskittyy rakkautta, maltillisen ja nöyryyttä kaikille, jotka pyritään saavuttamaan valaistumisen. Shinto keskittyy ennustaminen, henki hallussapito ja parantavaa voimaa uskoa. Kungfutselaisuus perustuu ansioihin, aatelisto, ja rituaaleja. Tyypillisesti Itä uskonnot ovat polytheistic, mikä tarkoittaa, että on enemmän kuin yksi Jumala, joka palvotaan ihmisiä.
Jotkut uskonnot harjoitellaan länsimaissa sisältävät kristinuskoon, katolilaisuuden, puritanismin, protestanttisuus, juutalaisuus, ja evankelisuus. Paikat nämä uskonnot harjoitellaan riippuu niiden historiallista vaikutusta seuraajat erityisesti uskontojen. Länsi uskonnot eivät ohjaa niinkään tiettyjä periaatteita ja ihanteita, melko arjen hyviä ja huonoja käytös päästä taivaaseen.
On monia eroja Itä- ja Länsi-uskonnot ovat istuva eri ihmisille eri puolilla maailmaa. Yhdenmukaisuutta on, että usko jonkinlainen siinä uskossa, että on uskonto keskuudessa.
Yhteenveto:

1. Itä- ja Länsi-uskonnot ovat erilaisia ​​paitsi että ne harjoitellaan eri puolilla maailmaa, mutta on eri uskontoja molemmilla alueilla.
2. Itä uskonnot harjoitellaan Intiassa, Kaakkois-Aasiassa, Japanissa ja Kiinassa. Länsi uskontoja löytyy 3. Amerikassa ja Euroopassa. On tavallista, että ihmiset Itä tai länsimaissa, jotka harjoittavat uskontoja eri puolilta maailmaa.