Ero kiinalaisten ja filippiiniläistenKiinalainen vs. Filippiiniläinen

Kiinan ja Filippiiniläiset ovat kaksi eri ihmisryhmiin, tai kansallisuutta. Tyypillinen kiinalainen henkilö näyttää erilaiselta kuin tyypillinen Filipino. -kulttuureista Yleisesti ovat myös planeetoilta. Se voi kuitenkin johtua siitä, että Filippiineillä (jossa filippiiniläisiä asuvat) on tullut sulatusuuni muille Aasian sivilisaatioita, joka aiheuttaa jonkin verran sekaannusta kahden rodun.

Aiemmin ulkomaiset kiinalaisten kauppiaiden ovat omaksuneet filippiiniläinen kulttuuri, siirretty, naivat ja jopa asui filippiiniläisiä, pohjustaa tiettyyn sekoitus kansallisuuksien, kuten Filipino-kiinalainen, ja monet muut. Kuitenkin epäilemättä Filippiiniläiset ovat todella ihmisiä luontainen tai alkuasukkaat Filippiinien saaristossa. Kiinan, toisaalta, ovat ne, jotka asuvat Manner-Kiinassa, ja jopa ulkomailla Kiinassa, kuten Taiwan.

Heidän kielet ovat hyvin erilaisia. Huolimatta edellä mainittujen yhdistelmää kulttuureissa, filippiiniläiset ovat olleet amerikkalaistettu koska edellisen amerikkalainen sääntö maassa. Näin ollen suurin osa filippiiniläisiä puhua sujuvasti Englanti (amerikkalainen tai Länsi Style) ja samalla säilyttää jäljellä olevaksi näkyvästi kieliä, kuten Tagalog ja Cebuano. Toisaalta Kiinan puhu Mandarin, Kantonin, Wu ja muut native kiinan kielellä.

Kannalta näyttää, se on hyvin vaikea havaita, mitä todellinen puhdas filippiiniläinen näyttäisi näinä päivinä. Vaikutteita tulevat Japanista, USA ja Espanjassa, monet filippiiniläiset ovat 'mestitsit' (termi puhekielessä käytetty maa viitata ihmisiä sekoittaa kansallisuuksista tai rotujen). Kuitenkin puhdas filippiiniläiset ovat mustat hiukset. Niiden iho ei muistuttavat, että Mustat tai valkoiset. Niiden ihon sävy on hieman välillä; siksi termi he usein pitävät 'kayumanggi'. Tämä on alueella vaaleanruskea tummanruskeaan. Niillä on myös pyöreämpiä mustat silmät keskitäyteläinen rakennettu.

Mitä tulee Kiinan, niillä on silmät, jotka melkein aina näyttävät ne ovat yleensä kiinni. Lisäksi heidän silmänsä tuntuvat hieman vino. Niillä on myös pk kehon rakennettu, ja useimmat kiinalaiset ohuempi verrattuna muihin Aasian kilpailuihin. Verrattuna useimpiin filippiiniläisiä, ne ovat yleensä korkeampia.Yhteenvetona:

1. Filippiiniläiset ovat ihmisiä Filippiineiltä (natiivi valtion maassa), kun taas kiinalaiset ovat ihmisiä luonnostaan ​​joko Manner tai ulkomailla Kiina

2. Filippiiniläiset ovat pyöreämpiä silmät verrattuna lähes kiinni silmät ilme kiinalaiset