Ero GMT ja BSTGMT vs BST

Koska maapallo on elliptinen ja kiertää auringon radallaan, valtava aikaero keskuudessa vallitsee eri maissa sijaitsevat sen eri osissa. Sen asukkaat luotu aikavyöhykkeillä jotka perustuvat kun keskimääräinen aurinko kulkee Greenwich Observatory Lontoossa. Tätä kutsutaan Greenwich Mean Time (GMT), joka on aikavyöhyke, joka on samanlainen kuin Coordinated Universal Time (UTC). Se viittaa tarkoita auringon aikaa, joka havaitaan Royal Observatory Greenwich, Lontoossa ja tunnetaan myös Zulu aikaa.

Sen käyttö alkoi Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1800-luvulla, kun kansa teki joitakin kehitystä merenkulun kapasiteettia. Sitä käytetään laskea pituusaste perustuu Greenwichin. Mariners muista maista myöhemmin mukautettu tätä käytäntöä, joka johti käyttöä GMT viitataan maailmanlaajuisesti aikavyöhykkeiden eri puolilla maailmaa. Se käyttää kahta eri yleissopimusten numerointia tuntia.

Yksi sopimus viittaa keskipäivällä nollaksi tuntia perustuu työhön Ptolemaios. Se ei välttämättä tarkoita, että se on tarkka aika, jolloin aurinko ylittää Greenwichin takia maapallon 's epätasainen kallistus ja kiertoradalla. Tämä johti siihen, että luodaan kuvitteellinen keskiarvon aurinkoa, joka on vuosittain keskimäärin epätasaisen liikkeen aurinko, siis nimi Greenwich Mean Time. Toinen on siviili sopimus, jossa viitataan keskiyö nolla tuntia joka perustuu käytännön roomalaiset.

Nykyään GMT käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa vain talvella. Kesällä se käyttää British Summer Time (BST). On aikavyöhykkeen tai siviili- aikaa käytetä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on edellä Greenwich Mean Time yhdellä tunnilla (GMT / UTC + 1).
Se otettiin käyttöön ja siitä tuli erittäin suosittu 1900-luvun alussa. Sen käyttö alkaa puhkeamista kesäkuukausina joka alkaa maaliskuun viimeisenä sunnuntaina ja päättyy viimeisenä sunnuntaina lokakuussa.Se oli tarkoitettu kesäaika lisäämällä tuntia GMT hyödyntää laajennetun päivänvalon kesällä. Kahden vuoden ajan se oli mukautettu Yhdistyneen kuningaskunnan niiden talviajan mutta myöhemmin palautui kesäaikaan vuoksi nostaa onnettomuuksia päivän aikana.

Yhteenveto:

1. GMT Greenwich Mean Time, kun BST on brittiläinen kesäaikaan.
2. GMT on samanlainen Coordinated Universal Time (UTC), joka on standardi aikavyöhyke maailman kun BST on GMT plus yksi tunti.
3. käyttää sekä GMT ja BST alkoi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa GMT käytetään talvella ja BST kesällä.
4. GMT käytetään kuvitteellista keskimääräinen auringosta BST ei.
5. GMT on käytetty British merimiehet lähtien 1800-luvun alussa, kun BST otettiin käyttöön 1900-luvun alussa.