Ero Ahmedabad ja PuneAhmedabad vs Pune

Ahmedabad ja Pune ovat metro kaupungeissa Intiassa. Vaikka nämä kaksi kaupunkia vilkasta toimintaa, niillä on eroja kulttuuri, kieli, väestön, ja niin edelleen.

Ahmedabad on kaupunki Gujaratin, valtion, joka sijaitsee itäosassa Intiassa. Kaupunki on seitsemänneksi suurin kaupunki koon maassa. Ahmedabad sijaitsee pankit joen Sabarmati. Ahmedabad, joka perustettiin vuonna 1411 sulttaani Ahmad Shah, oli Gujaratin 's pääomaa vuoteen 1970 saakka Tämän jälkeen pääoma siirrettiin Gandhinagar. Ahmadabad Kaupunki tunnetaan kaupan ja kulttuurin elinehto maan.

Pune sijaitsee Maharashtran tilassa, pidetään kahdeksanneksi suurin kaupunki maan. Pune on toiseksi suurin kaupunki Maharashtran. Pune perustama Rashtrakootas, hallitsi myöhemmin Yadavas. Kaupunki hallitsi Mughals ja jälkeenpäin hallitsi Marathas. Mutta kuoleman jälkeen suurin Maratha hallitsija Shivaji, kaupunki vajosi taas käsiin Mughals. Kaupunki Pune sijaitsee Länsi marginaali Deccan Plateau yhtymäkohdassa Mula ja Mutha jokia.

Ahmedabad on tärkeä keskus kaupan ja kaupan. Kaupunki, joka on tunnettu tekstiilien, asuu myös suuri joukko puuvilla tehtailla. Pune on myös tärkeä kaupunki ja on toiseksi suurimmat tulot henkeä kohti maassa. Vauras kaupunki, Pune on jo noussut tärkeäksi IT-keskus. Kaupungissa on myös monia tekniikan, lääketieteen oppilaitokset, hallinta kouluissa, ja laki laitokset.

Verrattaessa kaksi kaupunkia, Pune on suurempi väestö kuin Ahmedabad.

Yhteenveto:1. Ahmedabad on kaupunki Gujaratin, valtion, joka sijaitsee itäosassa Intiassa. Pune sijaitsee Maharashtran tilassa, pidetään kahdeksanneksi suurin kaupunki maan.

2. Kaupunki Pune sijaitsee Länsi marginaali Deccan Plateau yhtymäkohdassa Mula ja Mutha jokia. Ahmedabad sijaitsee pankit joen Sabarmati.

3. Ahmedabad, joka perustettiin vuonna 1411 sulttaani Ahmad Shah, oli Gujaratin 's pääomaa vuoteen 1970 saakka.

4. Pune perusti Rashtrakootas ja hallitsi myöhemmin Yadavas. Kaupunki hallitsi Mughals pitkään ja jälkeenpäin hallitsi Marathas. Kuoleman jälkeen suurin Maratha hallitsija Shivaji, kaupunki vajosi taas käsiin Mughals.