Ero FTE ja HeadcountFTE vs Headcount

FTE (tarkoittaen kokoaikaiseksi) ja henkilökunnan määrän kahdella tavalla laskemalla tietty määrä jäseniä populaatiossa tai organisaatiossa. Molemmat toimenpiteet myös huomioon mittaukseen sulatettu aikaa. Lisäksi sekä henkilöstömäärän ja FTE toimenpiteitä käytetään koulutuksen ja liike.

Molemmat toimenpiteet käytetään henkilöstöosaston koulujen ja yritysten. Myös koulut lasketaan niiden opiskelijoiden määrä läsnä ja opiskelijan 's ov tietyllä aikavälillä tai lukuvuodeksi.

'Henkilöstömäärä' tarkoittaa 'todellinen lukumäärä nykyisen väestön,' joko opiskelijoita tai työntekijöitä. Yleensä henkilöstövähennyksiä tekijät vain jonkin yksittäisen yhtenä jäsenenä tietyssä populaatiossa. Mikä tahansa attribuutteja tai eroa yksilön kuin hänen taitojaan, hyvityksiä tai tunteja ei pidetä. Myös luonteen tai tilan yksittäisen ei tunnisteta. Molemmat osa-aika ja koko ajan yksilöt ovat edustettuina ja lasketaan.

Suoritetaan henkilöstövähennyksiä on ensisijainen toimenpide laskee väestön perus väestönkehitystä ja analyysiä.

Se viittaa myös prosessin oppilaitosten perustaa jokaiselle opiskelijalle 's akateemista ja uralla potentiaalia päästänyt valmistumista. Tämä prosessi on oletukseen, että kaikki opiskelijat on yhtäläiset kyvyt ja niillä on sama potentiaali kuin toisiaan. Joissakin oppilaitoksissa, henkilöstövähennyksiä kutsutaan 'yksittäisiä ilmoittautuminen.'

Toisaalta, kokoaikaiseksi on mittaus ihmisille joko kokopäiväistä työtä (työntekijöiden) tai koko ajan luottojen (opiskelijat). Henkilö, jolla on kokoaikaiseksi täytyy tehdä tietty määrä tuntia tai hyvityksiä kokopäiväinen tila. Tässä tilanteessa FTE edustaa todellista työmäärä tunnin kuin vastaavan tilan työntekijän koko ajan.Esimerkiksi kokoaikaisen työntekijän millään yritysympäristössä vaaditaan tekemään 40 tuntia viikossa. Muissa tilanteissa, kuten ylimääräinen henkilöstö, kaksi tai useampi osa-aikaiset työntekijät voivat tehdä koko ajan palveluja tai toimia niin kauan kuin ihmiset täyttävät kokoaikaiseksi (40 tuntia) työssään tuntia. Tällä tavoin yritys 's työ on tasaisesti jakautunut hyödyntäminen sekä henkilöstön ja aikaa.

Vuonna kokoaikaiseksi, päätekijöistä mittaus- ja laskemalla ovat henkilö, joka lasketaan sekä työmäärän tuntia tai hyvityksiä. FTE on käyttökelpoinen laskentamenetelmä työaikana, tuntia sulatettu ja Uudelleensuuntauksen tapauksissa ylitöitä. Laskemisen jälkeen FTE, yritys voi tarkasti tehdä maksua tai korvausta työntekijän 's tai henkilökunnan' s sulatettu tuntia.

Opetusympäristössä, FTE käytetään yleensä ilmoittautuminen opiskelijoiden tulevasta termi tai vuosi. FTE, tällä alueella, on eräänlainen count jossa yksi opiskelija osallistuu kuin kokopäiväinen opiskelija varten koko lukuvuoden. Tämä tarkoittaa ilmoittautuminen ja läsnäolevaksi koko lukuvuodeksi. Todellisuudessa opiskelija 's kokonaispistemäärään tuntia käydään mittauksen. Kuten työpaikalla FTE, opiskelijalla on oltava tietty määrä hyvityksiä vaatimusten täyttämiseksi.

Yhteenveto:

1. Sekä henkilöstön määrään sekä kokoaikaiseksi ovat tyyppisiä mittauksia, joita käytetään laskemaan ja tunnistamaan väestön ympäristössä. Molemmat hyödynnetään koulujen ja yritysten kanssa.
2. Henkilöstömäärä lähinnä on summa ja todellinen määrä yksilöitä tiettyyn ryhmään. Ei ole mitään eroa yksilöiden välillä. Se on yksinkertaisesti laskemalla pois yksi jäsen toisensa jälkeen tuottamaan useita. Yksi yksittäinen lasketaan yhdeksi jäseneksi.