Ero sihteeri ja vastaanottovirkailijaSihteeri vs Vastaanottovirkailija

Sihteeri ja vastaanottovirkailija ovat usein työskentelee samalla yhtiön toimistoon tai liiketoimintaympäristössä. Monet ihmiset ajattelevat, että sihteeri ja vastaanottovirkailija ovat samat, koska ne molemmat ovat hallinnollisia kannat yleisesti luonnehtia toimistotyö mukana toimistotehtäviä. On kuitenkin olemassa monia eroja kahden ammattinimikkeet.

Tullit että sihteeri ja vastaanottovirkailija on yhteistä sisältävät usein kirjoitusvirheen tehtäviä kirjoittamalla, vastaamalla puhelimet ja arkistointi. Sihteeri tekee enemmän. Sihteeri toimii henkilökohtainen avustaja tai avustaja osastopäällikkö tai korkea virkamies toimistossa. Työ edellyttää järjestävän ja aikataulutus päiväkirjoja, reittejä, tapaamisia, aikatauluja ja tapaamisia tietyn virkamies. Sihteeri toimii suoraan tiettyyn ylivoimainen tai toimistohenkilöstön. Sihteerit myös tuttu tietoa toimisto- rutiini ja välittömiä tarpeita niiden esimiehilleen. Usein he suorittavat lisätehtävät ja vastuut toimistossa tai pomoja.

Koska sihteeri työskentelee tiiviissä yhteydessä ylivoimainen, sihteeri voidaan myös pyytää tekemään erityisiä tai henkilökohtaisia ​​tehtäviä esimiehiltään. Lisäksi ne voivat muodostaa lojaaliutta pomoja, ja niiden pomot voi uskoutua ne ei-ammattimainen asioita. Voidakseen tukea pomoja tehokkaammin ja oltava entistä helpommin, sihteerit usein heidän pöydät lähelle niiden pomo 's vastaanotto tai office.A sihteeri vaaditaan usein olevan lukion tai Ylioppilasmerkonomi. Ne ovat usein koulutettu erikoiskursseja selviytyäkseen niiden tehtävät ja vastuut.

Toinen henkilö, joka työskentelee työpöytä on vastaanottovirkailija. Vastaanottovirkailija on yleensä ensimmäinen henkilö vierailija tai asiakas täyttää. Vastaanottovirkailija 's vastaanotto on usein sijaitsee odotushuoneessa, pääaulassa tai sisäänkäynnin yrityksen' s rakennus tai tila. Työ vaatii tervehdys ja kutsuva ihmisiä tai ohjaamalla heitä määränpäähänsä rakennuksessa. Vastaanottovirkailija toimii myös tiedot kopissa, jossa ihmiset voivat tiedustella yrityksen tai ihmiset, jotka työskentelevät rakennuksessa.

Toisin sihteeri, vastaanottovirkailija toimii koko rakennuksen tai toimistossa eikä tiettyyn ylivoimainen. Niiden tehtävät ovat usein yleisiä ja pieni vastuut. Riippuen tehtävän vaativuutta, ne ovat myös vastuussa alue tai tila, että ne vievät. Koska vastaanottovirkailija sijaitsee enemmän julkisella paikalla kuin toimisto, ne ovat enimmäkseen yhteydet ulkomaailmaan ja usein vaaditaan miellyttävä persoonallisuus. Vastaanottovirkailijat ovat usein lukion tai merkonomien riippuen pätevyys jota yhtiön.

Yhteenveto:1. Sihteerit receptionists on monia yhtäläisyyksiä, kuten tekevät toimihenkilön vähennyksistä, oleskelevat ja työskentelevät työpöytä, kirjoittamalla tai vastaaja puhelimissa. Kuitenkin lisätullit välillä sihteerien ja vastaanottovirkailijat tehdä kahden ammattinimikkeet eroavat toisistaan.

2. sihteeri on enemmän ylimääräisiä ja monimutkaisia ​​tehtäviä verrattuna vastaanottovirkailija.

3. sihteeri on koulutettu avustaja pomoja suhteen toimistotehtävissä, kuten tapaamiset, ja aikatauluista.

4. Ne toimivat myös tietyn toimiston tai pomo ja tuntee toimiston rutiini ja ympäristöön. Tehtävät
sihteerit ovat suurempia ja lukuisia riippuen esimiehen tai pomo.
5. Vastaanottovirkailijat, toisaalta, voi olla pienempi vastuut kuten tervehdys ja kutsuva, vastaamalla kysyy, tai ohjaavat kävijöitä tai asiakkaille tiettyyn toimistoon.