Ero Kotimainen ja kansainvälinen markkinointi Kotimainen vs International Marketing

Markkinointi on tehokas ja tehokas hallinta ja hyödyntäminen yrityksen ??? resursseja vastata kuluttajien ??? vaatimukset ja yhtiön ??? tavoitteisiin. Se on myydä yrityksen ??? tuotteiden tyydyttää kuluttajien.

Se sisältää suunnittelun, suunnittelun ja toteutuksen ideoita, hinnoittelu, edistäminen ja jakelu yrityksen ??? s tuotteita saamiseksi yrityksen ??? tavoitteet ja täyttävät kuluttajille.

Markkinointi voidaan tehdä sisällä paikallinen tai kotimarkkinoille tai kansallisten rajojen yli tai kansainvälisillä markkinoilla. Tässä muutamia eri ominaisuuksia kotimaan markkinointi ja kansainvälinen markkinointi:

kotimaan markkinointi

Kotimainen markkinointi on myynti yrityksen ??? tuotteista paikallisessa rahoitusmarkkinoilla. Se käsittelee vain yhdet kilpailun ja taloudelliset kysymykset, jotka tekevät siitä helpompaa tehdä.

Ei ole kieliongelmia kotimaan markkinoinnin ja saamiseksi ja tietojen tulkinnassa paikalliseen markkinointiin suuntauksia ja kuluttajien vaatimuksia on helpompi ja nopeampi tehdä. Se auttaa yritystä tekemään päätöksiä ja kehittää markkinoinnin strategioita, jotka ovat tehokkaampia ja tehokas. Riskit ovat myös vähemmän kotimaan markkinointi ja se tarvitsee vähemmän taloudellisia resursseja.

Paikalliset markkinat eivät ole niin laaja kuin kansainvälisillä markkinoilla vaikka ja useimmat yritykset tähtäävät liiketoimintaa maailmanlaajuisesti.Kansainvälinen markkinointi

Kansainvälinen markkinointi on edistämistä ja myyntiä yrityksen ??? s tuotteita kuluttajille eri maissa. Se on hyvin monimutkainen ja vaatii valtavasti varoja.

Jokaisella maalla on omat lait liike ja yritys, joka pyrkii solmimaan liiketoimintaa toisessa maassa täytyy ensin tietää niistä. Kuluttajien makuun ja mieltymykset voivat myös vaihdella niin markkinoinnin strategiat on muotoiltava palvelemaan tarpeisiin eri kuluttajille.

Kansainvälinen markkinointi vaatii enemmän aikaa ja vaivaa, puhumattakaan että olisi erittäin riskialtista liikaa. Kansainvälisillä markkinoilla on hyvin epävarmaa ja yrityksen on aina oltava valmis muutoksiin, jotka voivat yllättäen tapahtua. Se vaatii suurempia investointeja menestyä kansainvälisillä markkinoilla.

Yhteenveto

1. Kotimaan markkinointi on tuotanto, markkinointi, jakelu ja myynti tavaroiden ja palvelujen paikallisilla markkinoilla, kun kansainvälisillä markkinoilla on tuotanto, markkinointi, jakelu ja myynti tavaroiden ja palvelujen maailmanmarkkinoilla.
2. Kotimaan markkinointi on vähemmän riskialtista ja helpompi toteuttaa, kun kansainvälinen markkinointi on riskialtista ja monimutkaisempia.
3. Kotimaan markkinointi edellyttää vähemmän varoja, kun taas kansainvälinen markkinointi edellyttää valtavia taloudellisia resursseja.
4. Kotimaan markkinointi käsittelee vain yksi markkinoilla, vaikka kansainvälistä markkinointia käsitellään useissa eri maissa ja markkinoilla.
5. Vaikka sekä käyttää kaikkia perus markkinoinnin periaatteita, kansainvälinen markkinointi on haastavampaa ja vaatii enemmän sitoutumista yhtiön koska epävarmuus ja erot lakeja ja asetuksia maailmanmarkkinoilla taas kotimaan markkinointi käsitellään ainoastaan ​​lakeja ja määräyksiä yhdessä maassa .
6. Kotimaan markkinointi käsitellään vain yhdet kuluttajaintressien kansainvälisen markkinoinnin käsittelee eri kuluttajille eri makuja.