Ero Wedding Planner ja Häät koordinaattoriWedding Planner vs Häät koordinaattori

Kokoamalla yhteen onnistuneen häät vie paljon aikaa, rahaa ja apua. Sekä häät suunnittelijat ja häät koordinaattorit ovat erikoisuus palveluja auttamaan morsiamen ja sulhasen luoda ikimuistoinen hääpäivä. Sekä häät suunnittelijat ja häät koordinaattorit ovat valinnaisia ​​vaihtoehtoja morsian suorittaa häät. Joissakin morsiamia valita, että molemmat wedding planner ja häät koordinaattori taas jotkut valita vain yhden palvelun ja tehdä loput, jos ne pystyvät.

Häät suunnittelija kutsutaan myös häät konsultti. Wedding planner on kiinnostunut lähinnä suunnittelu- ja valmistusprosessin häät. Suunnittelu ja valmistelu Prosessissa tehdä erityisiä keskusteluja tarpeiden ja asiakkaan huomioiden suhteen aikataulussa, resursseja, ja budjetti. Häät suunnittelija on yleensä palkattu prosessin alkuvaiheessa keskustelemaan ja suunnittelemaan erilaisia ​​yksityiskohtia ja näkökohtia tapahtuman, ja hyödyntää suunnittelija 's asiantuntemusta ja neuvoja. Ratamestarin toimii myös asiakkaan' s resurssi henkilö monet myyjät , suunnittelijat, ja muita yrityksiä, jotka tarjoavat yksityiskohtia häät. Sen lisäksi organisointikykyä ja erilaisia ​​kontakteja alan, häät suunnittelijat pidetään myös välttämättömiä heidän kokemuksensa ja asiantuntija-apua varten asiakkaalle.

Häät suunnittelijat esittelevät ideoita ja ehdotuksia, mutta asiakas tekee aina lopullisen päätöksen valita tai valita tietyn palvelun tai tuotteen, joka tekee esiintymisiä tapahtumassa. Suunnittelijat voivat toimia ainoastaan ​​asiakkaan 'hyväksyntää ja valintoja. Häät suunnittelijat myös paljon tehtäviä ja toimintoja syrjään tarjoamasta asiakkaalle resurssilista. Jotkut tehtäviin kuuluu hintaneuvotteluja tai alennuksia tuotteista ja palveluista. Lisäksi ne toimii välittäjänä asiakkaan ja myyjät. häät suunnittelijat myös tarjota ja parantaa ideoita ja teemoja morsiamet sekä ongelmaton ampuja mahdollisten häät ongelmia. koska häät suunnittelijat ovat usein palkattu alussa häiden suunnitteluun, he yleensä pysyvät pitkään, koska pitkä kesto suunnittelun.

Toinen henkilö häät palvelualalla on häät koordinaattori. Häät koordinaattori ei ole samaa tyyppiä kuin suunnittelija. Häät koordinaattori on henkilö, joka koordinoi ja valvoo kaikkia valintoja ja päätöksiä asiakkaan sujumaan hääpäivänä. Koordinaattori toimii tekemiä päätöksiä asiakkaan ja varmistaa, että tapahtuma suju, helposti ja mieleenpainuva asiakkaalle.Koordinaattorin on yleensä vuokrata kuukauden tai kaksi ennen varsinaista häiden päivämäärää. Päävastuu häät koordinaattori on valvoa ja vahvistaa kaikki yksityiskohdat ja varmista, että kaikki on kunnossa. Yhteensovittaminen käsittää jokainen liittyy häiden C asiakkaan / pari, heidän perheensä, myyjät, suunnittelijat, paikka, ja palvelu henkilökunta. Se liittyy myös alusta maaliin hääpäivä C lukien seremonia, vastaanotto, häämatka. Useimmat häät koordinaattori 's työ tehdään hääpäivä itse, ja ne pyrkivät miellyttää sekä asiakkaan ja heidän vieraansa.

Molemmat palvelut toimivat käsi kädessä. Jotkin häät suunnittelijat kehittynyt häät koordinaattorit, tai molemmat palvelut voidaan tehdä eri henkilöt tai yritykset. Molemmat palvelut periä maksu, mutta apua ja kustannustehokkaita toimenpiteitä palkkaamiseen palvelu tekee siitä välttämätöntä nainen tai pari hyödynnä ikimuistoinen päivä elämänsä.

Yhteenveto:

1. Sekä häät suunnittelijat ja häät koordinaattorit ovat valinnaisia ​​palveluja toteuttamisessa häät.
2. wedding planner on yleensä palkattu aloittaa häiden suunnitteluun prosessia häät koordinaattori on palkattu kaksi kuukautta ennen varsinaista häiden päivämäärää.
3. wedding planner auttaa asiakasta päätettäessä vaihtoehtoja ja tehdä päätöksiä, kun häät koordinaattori auttaa toimeenpanossa ja tuo asiakkaat 'päätöksiä ja visioita todellisuuteen.
4. Ennen häät, wedding planner tekee kaikki legwork ennen päätöksen tekemistä. Aikana häät, häät koordinaattori ei sama asia, kun päätökset on tehty.