Ero Tariffi ja kiintiöTariffi vs kiintiö

Tariffeja ja kiintiöitä sekä määrätään tuonnin ja viennin tuotteita, joita maan hallituksen. Tariffeja ja kiintiöitä kummallakin tarkoituksena on suojata kotimaisen teollisuuden maan rajoittamaan määrää tuotujen tai vietyjen tuotteiden ja myös ansaita tuloja hallitukselle. Tariffeja, pohjimmiltaan, katso muoto verosta viennin ja tuonnin, ja kiintiö viittaa rajoituksiin määrästä tuotteita viedään tai tuodaan.

tulli
Tariffit voidaan määritellä tehtäviä tai muotoja veroja kannetaan tavaroista tulojen ja suojaamistarkoituksissa kun niitä kuljetetaan yhdeltä tulli alueelta toiselle. Ne voidaan myös määritellä kattava aikataulu tai luettelo kauppatavaraa sekä niiden hinnat, jotka on maksettava jokaisen esineen mukaan sääntöjä ja hallituksen.

Yksinkertaisemmin sanoen voimme sanoa, että tariffit ovat pohjimmiltaan rahaa, joka on maksettava maa kaupankäynnin, joko vientiä tai tuontia. Hinta tuotteen kaupan kohteena kasvaa, kun tariffit on määrätty tavara. Kerättyä tuloja tariffien veroista kutsutaan tullien tai mukautettuja.

Tariffit ovat hyödyllisiä maahan, koska he ansaitsevat tuloja hallitukselle ja nostaa maan 'bruttokansantuotteesta. Suojaava tariffi auttaa säätelyssä välisen kaupan kahden maan ja auttamaan niiden kehittymätön ja ei-kilpailevat teollisuuden kilpailukyvyn ja kannustaa myös kotimaisen teollisuuden. Tariffit enimmäkseen määrätty tuontitavarat ja harvoin tavaroihin, jotka viedään. Ne yleensä maksaa ylimääräistä rahaa kuluttajalle. Ne on rajoituksia valvomiseksi ulkomaisten tuotteiden pääsyä kotimaan markkinoille.

kiintiö
Kiintiöt ovat asettamat rajoitukset hallituksen mitä voidaan käydä kauppaa, sitä määrää, joka voidaan käydä kauppaa, kuinka paljon on maksettava kunkin kohteen, ja jossa tavarat käydään kauppaa. He eivät käsittele rajoituksia, kuinka paljon on maksettu tavaroista; Näin niillä on neutraali vaikutus BKT maan. Kun on menetys kuluttajan ja tuottajan ylijäämä, kiintiö haltijat ovat hyötyneet. Se ei tuo mitään tuloja hallitukselle ja kannustaa hallinnon korruption ja salakuljetuksen. Jokainen haluaa olla enemmän kiintiöitä kaupankäynnin. Jos niitä ei ole saatu, se voi aiheuttaa paljon pahaa.Yhteenveto:

1. tariffeja verot asettamat maan hallituksen tuonti- ja vientituotteiden kun kiintiö on rajoitus, jonka hallitus on monien tavaroiden, jotka voidaan joko viedään tai tuodaan.

2. Tullitariffeja ansaita tuloja hallitukselle ja lisätä BKT maan kun kiintiöt ovat numero tuotteiden kauppaa eikä maksettu määrä; Näin se neutraloi bruttokansantuotteesta.