Ero BPM ja työnkulkuBPM vs työnkulku

BPM ja työnkulun ovat suurimman osan ajasta katsotaan olevan sama. Kuitenkin molemmat ovat erilaisia ​​kaikessa, ja ovat erillisiä yksiköitä.

Työnkulku liittyy toimenpiteiden järjestys, joka liittyy sekä käsin tehtävän ja automatisoitu (ohjelmistopohjainen) menettelyihin. Toisaalta, Business Process Management, tai BPM, liittyy täytäntöönpanossa ja liiketoimintaprosessien.

BPM voidaan kutsua kuin pääjoukko työnkulun. Business Process Management voidaan myös kutsua kuin prosessi hallinnan ongelmia yrityksille. Toisaalta, työnkulku on puhtaasti tekninen näkökohta. BPM käyttää myös työnkulun yhtenä prosesseista hallintaan liiketoimintaa.

Vaikka BPM liittyy joukko toimia, joka on riippumaton erityisiä sovelluksia, työnkulku on liittyy useita sovelluksia, joilla on erityisiä tehtäviä. Toisin työnkulku, BPM on kyky koordinoida erilaisia ​​toimintoja.

BPM voidaan käyttää yli koko joukon järjestelmien ja sovellusten kanssa universaali ohjaus. Ei ole rajoitettu käyttöön eri järjestelmien. Vaikka kyseessä on työnkulun, voidaan nähdä, että integraatio erityisiä ja muiden järjestelmien on rajoitettu. Vaikka työnkulku voidaan hakea asiakirjojen ja tietojen, sillä ei ole mitään sisältöä analyysia.

Toisin BPM prosessi virtaussuunta on määrätty työvoiman. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei voi mukautua, tai antaa useita mahdollisia reittejä.

Harkittaessa työvoimaa, se ei anna käsityksen prosessiin. Toisaalta, BPM mahdollistaa hallinnon simuloimalla, analysoimiseksi ja hallitsemiseksi koko prosessin kanssa tiettyjä ominaisuuksia, kuten business intelligence, liiketoiminnan sääntöjä, groupware ja hallinta raporttinäkymät.BPM mahdollistaa prosessin hallintoa ja otetaan käyttöön teknologioita, jotka mahdollistavat suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä hakemuksia liiketoimintaprosesseja, mutta työvoima ei salli tätä.

Yhteenveto:

1. työnkulku liittyy toimenpiteiden järjestys, joka liittyy sekä käsin tehtävän ja automatisoitu (ohjelmistopohjainen) menettelyihin. Toisaalta, Business Process Management, tai BPM, liittyy täytäntöönpanossa ja liiketoimintaprosessien.

2. BPM voidaan kutsua kuin prosessi hallinnan ongelmia yrityksille. Toisaalta, työnkulku on puhtaasti tekninen näkökohta.

3. Toisin työnkulku, BPM on kyky koordinoida erilaisia ​​toimintoja.

4. ei ole rajoitettu käytössä olevat erilaiset BPM. Harkittaessa työnkulun, voidaan nähdä, että integraatio erityisiä ja muiden järjestelmien on rajoitettu.