Ero BKTL ja BKTBKTL vs BKT

BKTL tai bruttokansantuloon, ja BKT tai bruttokansantuote, ovat taloudellisesti, jotka käsittelevät Kansantulo. BKTL ja BKT usein pidetään vastakkaisilla puolilla saman kolikon. No, voidaan nähdä, että BKTL ja BKT eroavat kaikki ominaisuudet.

Joten, mitä todella on bruttokansantulo ja bruttokansantuote? BKT sanotaan olevan mitta maan 'yleistä taloudellinen tuotos. Se on markkina-arvo kaikkien palvelujen ja tavaroiden rajojen sisällä kansakunnan. BKTL on kokonaisarvo, joka on tuotettu maan sisällä, joka koostuu bruttokansantuotteen mukana saadut tulot muista maista (osingot, korot).

Yksi tärkeimmistä eroista kaksi, on että bruttokansantuote perustuu sijainnin, kun taas bruttokansantuloon perustuu omistukseen. Voidaan myös sanoa, että BKT on tuotettu arvo maan sisällä 'rajojen, kun taas BKTL on tuottama arvo kaikkien kansalaisten.

Hyvin, se on helpompi ymmärtää esimerkin. Oletetaan, että yritys Yhdysvalloissa on toimipaikka Kanadassa, voittoja tuotteista ei ole osa Yhdysvaltain bruttokansantuotteesta, koska tuotanto ei ole tapahtunut toisella alueella. Tämä kuitenkin lasketaan Yhdysvaltain bruttokansantulosta, kun yritys omistaa Yhdysvaltain kansalaisille, vaikka se sijaitsee toisessa maassa.

Bruttokansantuote auttaa osoittamaan vahvuus maan 's paikallisia tuloja. Toisaalta, bruttokansantuloon auttaa osoittamaan taloudellinen vahvuus maan kansalaisten.Yhteenveto:

1. Bruttokansantuote on tuotettu arvo maan sisällä 'rajojen, kun taas bruttokansantuloon tuottama arvo kaikkien kansalaisten.

2. BKT sanotaan olevan mitta maan 'yleistä taloudellinen tuotanto. BKTL on kokonaisarvo, joka on tuotettu maan sisällä, joka koostuu bruttokansantuotteen mukana saadut tulot muista maista (osingot, korot ).

3. Bruttokansantuote auttaa osoittamaan vahvuus maan 's paikallisia tuloja. Toisaalta, bruttokansantuloon auttaa osoittamaan taloudellinen vahvuus maan kansalaisten.