Ero Capacity Building ja Trust BuildingCapacity Building vs Trust Building

Valmiuksien kehittäminen ja luottamuksen rakentaminen ovat kaksi eri käsitteitä, vaikka molemmat vaaditaan tehokkaan ja tehokkaan toiminnan organisaation.

kapasiteetin rakentaminen
Kapasiteetin rakentaminen on käsite, jota voidaan käyttää yhteydessä monet organisaatiot kuten voittoa järjestöille kehittämiseksi kolmannen maailman kansojen tai organisaatioita työskentelevät kotimaassaan tietyn tehtävän.

Se voidaan määritellä kyvyksi yhteiskunnissa, laitosten tai henkilöitä suorittamaan erilaisia ​​toimintoja, ratkaista ongelmia, jotka voivat syntyä, asettaa tavoitteita ja saavuttaa tavoitteet siten, että koko prosessi voidaan ylläpitää tai ylläpitää pitkän aikaa . Valmiuksia on myös nimitystä toimintaedellytysten, ja sillä kuvataan eri tehtävät perustamisesta institutionaalisten valmiuksien sekä ihmisen kapasiteettia.

Kapasiteetin rakentaminen tapahtuu kaikilla tasoilla alkaen hallitustasolla kyliin sisätilat maan. Jos tarkastelemme valmiuksien viitaten kolmannen maailman ja ei-voittoa työskentelevät niiden kehitystä, tehtäviin kuuluu koulutusta paikallisille yhteisöille aloilla kuten maataloudessa, vesi ja sen käyttötavat, terveyttä ja ravitsemusta. Se edellyttää myös perustaa tutkimuskeskuksia, vahvistamalla paikallisten ihmisten ja heidän hallintoa, on järjestettävä riittävästi henkilöstöä tavoitteiden saavuttamiseksi, jne käytettäessä muuta ei-voittoa, valmiuksien viittaa ottaen organisaation tasolle, jossa toiminnot, ohjelmat, talouden ja organisaation kypsyys ovat saavuttaneet tason, jossa operaatio tehokkaasti täytettäisiin johto peräkkäin tehokkaita tekniikoita ja tehdessään yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa.Trust rakennus
Trust rakennus on käsite tai menetelmä, jolla järjestöä tai kaksi henkilöä voi rakentaa pitkäaikainen, tehokas suhde. Sitä voidaan käyttää organisaation, tai sitä voidaan käyttää, jos sellaisia ​​henkilöitä henkilökohtaisesti. Luottamuksen auttaa kehittämään keskinäisen suhteen; se auttaa kehittämään ymmärrystä, auttaa kehittämään empatiaa ja avoimuus ja, mikä tärkeintä, se auttaa kehittämään suuri viestinnän ryhmässä, joka on avain tehokkaan, työympäristön.

On joitakin hyvin tärkeitä askelia rakentaa luottamusta. Muun muassa eheys on yksi vaadittu esanssit luottamuksen rakentaminen; sen pitäisi alkaa aivan huipputason ja siirtyä muilla tasoilla. Pidä yksi 's sana on välttämätöntä korkea-arvoisin henkilö nuorin ja nuorimman. Tiedonanto on seuraava asia tarvitaan luottamuksen. Viestintä auttaa määrittelyssä arvot organisaation ja kuvaillaan tapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarkennus yhteisiin tavoitteisiin on toinen tapa varmistaa, että työvoiman toimii joukkue eikä yksilöinä. Henkilökohtaiset voitot pidetään myöhemmin. ensimmäinen voitot koko joukkueen varmistetaan. Siten luottamuksen rakentamisesta on tärkeä osa mitä tahansa työvoimaa saavuttaa menestystä .

Yhteenveto: