Ero EDD ja PhDEDD vs PhD

Useimmille ihmisille, harjoittaa korkeakoulutuksen voisi olla joko tapa edistää uraansa tai se on jotain, joka antaa heille henkilökohtaista tunnetta saavutus ja täyttämistä. Yleisin astetta korkeakoulutuksen, ovat yleensä tohtorin tai EdD '' mutta mitä ovat keskeiset erot kaksi? Juuri yritämme selvittää.

Ensinnäkin, oppikaamme mitä PhD on kyse. PhD on lyhennetty versio filosofian tohtorin. Tämä on edistynyt korkeakoulututkinto myöntämä yliopistojen, ja sitä pidetään yhtenä korkein koulutustaso astetta että voi ansaita. Voit ansaita PhD varten monenlaisia ​​tieteenalojen ja Tutkimuskohteita, varsinkin alalla ja humanistiset tieteet.

Jos viranhaussa yliopiston professorina tai tutkija, jolla on PhD olisi ehdottomasti tullut kätevä. On jopa työpaikoista, jotka nimenomaan edellyttävät hakijoiden saada PhD ennen kuin niitä voidaan käyttää.

Toisaalta, EDD, tai kasvatustieteiden tohtori tutkinto, on tohtorin, joka on kuri-pohjainen. Tämän opetus aste on valmistella yksittäisen työn aloilla academe, hallinto, ja kliininen tai tutkimustehtävissä, oppilaitoksissa. Aivan kuten PhD, EDD on terminaali tutkinto, joka on itse asiassa tunnustettu National Science Foundation, koska se on sama kuin PhD.

Joten miten voit määrittää, mitkä kahden asteen pitäisi pyrkiä? Periaatteessa molemmat EDD ja PhD ovat tutkimukseen perustuva, ja ne molemmat vaativat, että akateemista kurinalaisuutta, ennen kuin voit loppuun astetta. Riippuen oppilaitos, jossa voit kintoa voit joko olla EDD tai PhD kuin koulutus.Sekä EdD ja tohtorin tutkinnon haltijat voivat saada töitä kuin yliopistojen professoreita tai opettajat, koulu superintendentin, henkilöresurssien johtajien tai rehtorien. Toinen keskeinen ero kahden, on se, että FT on perinteisempi määrin, koska se sisältää merkittävämpiä kursseja kahden ensimmäisen vuoden aikana niin, että opiskelija voi erikoistua tietyllä alueella. Toisaalta, EDD on yhdistelmä, tai tietenkin työtä, lyhyemmän tutkielma kuin PhD. Jos et ole vielä varma mitä keskittyä oman tutkimuksen pitäisi, EDD on ehdottomasti parempi valinta.

Yhteenveto:

1. FT vaatii enemmän tiukan koulutuksen aikana kahden ensimmäisen vuoden aikana, kun taas KT liittyy yhdistelmä aihe tutkimuksen ja tietenkin työtä kahden ensimmäisen vuoden aikana.

2. PhD tarjoaa taidot henkilö voi tulla asiantuntija monenlaisia ​​tieteenaloja, kun taas KT on enemmän kuria-pohjainen.